Květen 5, 201411 r No, na to, že jsem proti takovým to věcem, musím říci, že zatmavení po této linii se mi líbí, až tedy na to, že je to nelegální
Květen 6, 201411 r s tím jedním světlem v ukázce minule se mě to nelíbilo..ale teď je to lepší....:-)))
Květen 28, 201411 r Autor Máte někdo zkušenost s vymazáním servisního intervalu přes VAG? Přes budíky se mi to nedaří..... Díky.... :help: :help: Tak dnes vymazáno přes VAG.... Upraveno Květen 30, 201411 r od crazyduke
Prosinec 9, 201410 r Autor Tak dnes zakoupen tlumič přední kapoty, horní lišta masky a kryt zadního znaku. Jak počasí dovolí, namontím a hodím sem fotky.... a v nedávné době úprava již zatmavených zadních světel... asi konečná verze. Celopolep černou folií byl až moc, tak jsem ji ořízl folili a sundal jsem ji z červené části, zůstala jen dokola svštla a na blikně s couvačkou... Upraveno Prosinec 9, 201410 r od crazyduke
Prosinec 9, 201410 r Vypadá to dobře. Na tmavých barvách bych to zavedl sériově. Oprava- do dubna už to smysl nemá zavádět. Room končí s výrobou v nynější podobě. :kol-26:
Prosinec 10, 201410 r Autor Tak dnes namontována horní lišta masky, nevím, zda tam nalepit tu nálepku od milotecu, zadní krytka znaku a "nepoužitelný" tlumič přední kapoty. Bohužel se někdo přehmátl a dal mi dlouhý píst. Při otevření se kapota otevře téměř do pravého úhlu, a při přivření se píst zatlačí nadoraz a kapota je stále otevřená... Zítra tam jedu na výměnu... Upraveno Prosinec 10, 201410 r od crazyduke
Prosinec 11, 201410 r Jo vzpěru od Milouše mám taky, s tím pravým uhlem po otevření to máme stejné - otevírá se mi také kapota až na doraz. Jen teda jde i zavřít.
Prosinec 11, 201410 r Libi se mi ze na tom aute neco stale kutis, ale proc proboha zakryvat ty znaky ? Nereknu kdyby to byl renault , ale skodovka ma pekny znak. Jinak ta vzpera zajimave ze se to tak vysoko otvira uz me to pomalu opusti do toho jit.
Prosinec 16, 201410 r Autor Tak vzpěra je vpořádku jen jsem nedemontoval origo tyčku a ta se opírala o píst... teď je vše OK max spokojenost... Pár fotek za denního světla... V plánu ještě maska bez chrom rámečku... Upraveno Prosinec 16, 201410 r od crazyduke
Prosinec 19, 201410 r Autor no myslím, že kvůli motorku není třeba rozlepovat světlo né????!!!!! chci udělat světla alá MONTE CARLO asi takhle:
Prosinec 19, 201410 r no já myslím, že jo: http://forum.skodahome.cz/topic/127289-naklapeni-svetel-skoda-fabia-2/#entry1984719
Prosinec 18, 20159 r Autor Tak po delší době jsem se sem dostal a ROM mě stál skoro 9000,- (ceny za ks) Přední náboj s ložiskem 899,- Přední kotouč TRW 288mm 899,- Destičky TRW signal. 848,- Zadní kotouče BREMBO MAX 545,- Destičky TRW 527,- Manžeta poloosy 500,- Práce 1800,- Jinak na prodej příčníky ATERA za 1800,- Upraveno Leden 2, 20169 r od crazyduke
Leden 2, 20169 r Autor Tak už se jezdí na nových předních ložiskách a kotoučích a zadních kotoučích a rozdíl jako prase.... Ticho a autí stojí na pár okamžiků... Pro bezpečnost ženy a malé...
Leden 2, 20169 r Autor Dále jsem vyměnil prasklou žárovku a koupil jsem v páru nějaké + 30% H7 a děs!!!! Tak objednány jiné, měly by být bílé.... A také přišel na řadu upgrade LED v parkovačkách.... nyní svítí skoro jako denní svícení.... levá původní obyč LED a pravá nové LED...
Leden 3, 20169 r Autor Pokud myslíš H7 v krabičce, tak ty budou asi tak modré, ale výsledné světlo by mělo být bílé... Pokud myslíš ty parkovačky na autě, tak ty jsou čistě bílé v reálu... ještě vyfotím ve dne... Tak dnes konečně po 23 dnech dorazily žárovky do rooma... H7 doma svítí bíle s lehkým nádechem do modra, ale v projektorech to bude jen bílé a zadní couvačky 35W !!!! Upraveno Leden 8, 20169 r od crazyduke
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.