josa Vloženo 27. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 Zdravím pánové, potřeboval bych radu. Na Octavce motoru Amd 1.4 44kw, při nižších teplotách po nastartování auto špatně reaguje na přidání plynu, občas při rozjezdu motor i zdechne, jakmile se motor zahřeje je vše v pořádku. Dělá to už nějaký rok když je chadné počasí a už nevím co s tím. Zkusil jsem to i nechat načipovat, ale to také nepomohlo. Na vagu nebyla žádná chyba, zkusil jsem měřit čidlo tlaku v sacím potrubí, čidlo teploty a vše ukazuje tak jak má. Myslíte že by to mohlo být škrtící klapkou?? nic jiného mě už nenapadá. Moc děkuji za radu. nová škrtící klapka stojí kolem 4000,- je elektronicky ovládáná. Octavka má najeto 110 000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 27. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 A čidlo teploty chladící kapaliny G 62 je OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josa Vloženo 27. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 (editace) když jsem ho zkoušel, tak to ukazovalo teplotu okolního vzduchu při studeném motoru a pak teplota pomalu stoupala, takže je ok. I palivový filtr a svíčky jsem měnil a taky nic... Editováno: 27. Prosinec 2013, autor: josa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.