Publikováno Prosinec 28, 201311 r Zdravim. Stretol sa uz niekto s vysokymi tlakmi v motore.Octavia 1,9 tdi 81kw ma mat tlak vo valci 3 a ja mam v dvoch valcoch 3 a v dvoch az 5. poradte.vdaka..
Prosinec 28, 201311 r Autor S motorom sa nerobylo nic.Ked je studeny tak pri pridani a ubrati pocut pri vahe vzduchu taky cudny suchotavy zvuk.Ked je zohriaty tak uz nie.Auto ma aj slabsi vykon.
Prosinec 28, 201311 r Autor Este ked sa takto prida a ubere tak niekedy motorom az zacne triast akoby isiel na 3 valce dymy az zdochne.Po opetovnom nastartovani v pohode.Preto my bolo poradene zmerat tlaky a to zvisenie ma zaskocilo. EDIT: nie 2 valce v norme a 2 vysoke. EDIT2: Tlaky maju mat cca 25-30.Ja som mal na dvoch 30 a nadvoch 50. Upraveno Prosinec 29, 201311 r od Wojnar Edituj příspěvky!!
Prosinec 28, 201311 r jako když jsou tlaky nízký, tak bych měl pár typů, ale na vysoký mě zatím nic nenapadá. Ale to, co popisuješ, určitě není vůbec dobře.
Leden 18, 201411 r Autor Tak problém vyrieseny.Hlava dole poslána na opravu kde zjistili zakarbonovane vodítka ventilou po zložení vsetko OK tlaky vo vsetkych válcích rovnake 31.
Leden 18, 201411 r Autor Nabehane to az tak nemá ale chodí na tom dost manželka takže skor to hovoří byrto já som sa to snažil vždy prevetravat.
Leden 19, 201411 r jestli s tím poskakuje ženská stále někde po městě, je to jasný. Nafta na takový režim jízdy není ideální a pak se to takhle může zakarbonovat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.