scissors Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 Zdravím, potřeboval bych poradit mám octavii II 1,9 TDI PD motor bxe. Mám 3 roky staré auto a před nedávnem se mi zničil motor, tak jsem ho vyměnil za nový i s novým turbem a když to bylo už rozdělaný, tak se měnil setrvačník né dvouhmota, ale jednohmota prý se tak neničí vše u škoda servisu. No a když byla oprava provedena, tak mi hned začal motor při zrychlení v nízkých otáčkách tak na 2 sekundy vibrovat. Připadá mi to, že to zavibruje v tu chvíli, kdy nejvíc tlačí turbo. Víte někdo co to může být??? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 Pořečtí si k čemu je ta dvouhmota a zřejmě najdeš odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scissors Vloženo 28. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 no ja si to taky myslím, že je to tou jednohmotou, ale četl jsem , že si to hodně lidi tak mění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.