Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

V piatok vecer iba ak niekto donesie. V sobotu tam bude urcite, v nedelu tam vela ludi neostavalo

--

Z mobilu

Aspon nemusim vyrezavat a trapit sa :D

Inac ak by sa niekto chcel pridat zajtra, o 5 vyrazam z Presova. Trasa cez Zilinu-Makov ako som vyssie pisal. Rano pozriem ci niekto nieco...veci uz v aute, uz sa neviem dockat. Snad bude aspon pekne ;)

--

Z mobilu

a tak v kolik vyjíždíš?

Isiel som o 5:30 asi. Uz mame za sebou 240km. Sme v Ziline. Skusim pockat hodinku ci sa Vilo ozve alebo nie. Ale vidim to tak, ze pokracujem sam

To Myta je to cca 5 hodin. Cize okolo 16 tam mozno budeme. Napisem alebo zavolam z hranic

--

Z mobilu

Upraveno od wirer

Cize 16 nieco by sme tam mohli podla vavigacky byt...

8enytahy.jpg

--

Z mobilu

tak ako jedeš sám nebo je vás víc?

Uz sme dorazili :)

agagehub.jpgemetuzuz.jpg5yhanysy.jpgpyny9e7u.jpgpume7u9a.jpg

--

Z mobilu

Jiříku, moc pěkná nostalgie, ty embéčka. Koukám, žes na tom svým asi nechal ruce při leštění, co  :kol-47:

Jinak mě berou ty MBX. Vidím tam tři kousky. Ale to je poměrně velká vzácnost, což ?

Jedinej, kdo to tam trochu kazí, je pražák s tou oloupanou oranžádou. To bych asi nechal doma, než to bude hotový. Asi už to nemoh vydržet.  :kol-48:

A co se mi teda hodně nelíbí, je ta RS 2000. Vnitřek krásnej, předek solidní, ale z boku a zezadu strašný. Už tomu jen přidělt dozadu vrtuli a byl by z toho obojživelník. Je spousta aut, který vypadaj jako pěkný cabrio, když se jim odpreparuje střecha, ale tahle dvojková Fabie to rozhodně není. Velmi zajímavej koncept, ale hnusný.

Upraveno od jirkaK

no řekněte sami, jestli ta Fábie nevypadá, jak vana na kolech ?  :kol-48:  Ale to je prostě daný tou krabiciozní koncepcí auta. 

Video ode mne z 18. srazu ŠKODAHOME :)

čemu jsem teda zrovna nepřišel na chuť je, plácat na všechno ten barevnej sajrajt Plastidip nebo co to je. Někde to špatně nevypadá, ale na těch kolech např., je to absolutní kýč. 

A všiml jsi toho "maskáčovanýho" Passata? Ten byl taky celej v Dipu :)

tak to je recese, ale ty barevný kola spíš nevkus.

Jediná Fabia s plastidipem na kolech bylo to stříbrné RSo :) ty modro-fialové (moje) jsou lakované :)

Tak pro někoho kdo mění barvu kol 2x do roka je to levnější a rychlejší varianta než je nechávat lakovat :) aspoň si to teda myslím :)

To určitě jo, na to je ten plastidip určený. Resp. původně ne, ale v tomhle případě na to slouží. Není to na to, aby tam vydržel 10 let :)

plastidip bude varianta asi aj pre moje kolá. alebo dám rovno lak. uvidím...každopádne na zraze bola paráda, konečne vyšlo aj počasie :)

cesta späť spotreba ešte nižšia :p viac možno rozpíšem v téme o Fabke ;) foto som ešte nestihol ani pozrieť, prespal som celý deň takmer (22 hodín na nohách, z toho 11 za volantom v noci...)

Chtěl bych za náš tým poděkovat za parádní sraz :) 

Zde je video ze soboty :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.