Přejít na obsah

Koberečky - textilní vs gumové

Jay Kay

Doporučené příspěvky

vím to, díky za uznání  

proč je měnit, když jsou zespodu pogumované a není problém si oklepat boty, v O II jsem jeden čas vozil gumotextilní a stála tam voda a nohavice jsem měl pěkně vysolené.... mimo to doma garáž, na firmě podzemní garáže, nakupujeme většinou v Tescu nebo Globusu kde jsou zastřešené garáže, když jedu do centra - podzemní garáž - jinde se těžko parkuje..... a na horách pokud jsou sračky, což je málokdy.... prostě noviny na zem jako to dělával v minulém století můj táta.... nejlepší co může být.... jak jsem psal, textilní zespodu pogumované nechávám v autě v zimě asi již sedmou zimu a nikdy jsem neměl problém, podlahový koberec nebyl nikdy mokrý.... mimo to vnitřní koberečky tak co dva tři roky kupuji nové... a to jen přední...

Editováno: , autor: Hravec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hravec - a si si istý že textilné koberčeky v dvojke nepresiaknu ? 

ja mám gumené aj textilné , textil dám na jar a vydrží tam do prezutia alebo väčších dažďov , potom ide naspäť guma 

- záleží jaké máš, zda jen textil, tedy ty maxiobyč nebo textilní dole pogumované.... ty jsem měl a ty neprosáknou....

- jak jsem psal na O II jsou i orig. gumotextilní a není to takové to úplně gumové na pohled levné provedení.... ale pod nohama řidiče se to časem vyšoupe, ten textil...

Odkaz ke komentáři

Ok jako odkaz dobré, díky, ale tady jsi ve fóru k O III a pokud vím tak málo majitelů O III chodí někam jinam než na O III

dovolím si odkaz na dobrého výrobce autokoberců.... dělají ale jen sady, zde jsem pohledal ještě jednoho výrobce, kde jsem nechával dělat vždy jen přední koberce.... (stejné jako orig.)...

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...