Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Když vidím foto od Suri. tak mně napadá-ty letní koberečky by možná vlezly k těm kolům? Pěkně nahoru?

vôjsť vôjdu ale pokrčíš ich , ja tu mám humbunk nakope :D 

• Autor

Sem si to myslel... mám vysáté a strčené v igelitu  :kol-47:

ja tiež tak , len som vianočne upratoval tak sú na kolesach 

já zese nechávám stejné koberečky....

sa máš  :kol-46:

vím to, díky za uznání  

proč je měnit, když jsou zespodu pogumované a není problém si oklepat boty, v O II jsem jeden čas vozil gumotextilní a stála tam voda a nohavice jsem měl pěkně vysolené.... mimo to doma garáž, na firmě podzemní garáže, nakupujeme většinou v Tescu nebo Globusu kde jsou zastřešené garáže, když jedu do centra - podzemní garáž - jinde se těžko parkuje..... a na horách pokud jsou sračky, což je málokdy.... prostě noviny na zem jako to dělával v minulém století můj táta.... nejlepší co může být.... jak jsem psal, textilní zespodu pogumované nechávám v autě v zimě asi již sedmou zimu a nikdy jsem neměl problém, podlahový koberec nebyl nikdy mokrý.... mimo to vnitřní koberečky tak co dva tři roky kupuji nové... a to jen přední...

Upraveno od Hravec

to nebola reakcia na teba,ale na toto..

Já v zimně nejezdím,tudíž nepřezouvám a tak nepotřebuji žádné obaly  na kola. :kol-138:

nakoľko si ma predbehol o nejakú sekundu,tak môj príspevok sa vložil až po tvojom  :kol-26:

ok... čas nepřechčijeme, za pár dní bude i u Vás za Moravou rok 2014,...

Hravec - a si si istý že textilné koberčeky v dvojke nepresiaknu ? 

ja mám gumené aj textilné , textil dám na jar a vydrží tam do prezutia alebo väčších dažďov , potom ide naspäť guma 

• Autor

Já s obutím měním i koberečky :kol-28:

Hravec - a si si istý že textilné koberčeky v dvojke nepresiaknu ? 

ja mám gumené aj textilné , textil dám na jar a vydrží tam do prezutia alebo väčších dažďov , potom ide naspäť guma 

- záleží jaké máš, zda jen textil, tedy ty maxiobyč nebo textilní dole pogumované.... ty jsem měl a ty neprosáknou....

- jak jsem psal na O II jsou i orig. gumotextilní a není to takové to úplně gumové na pohled levné provedení.... ale pod nohama řidiče se to časem vyšoupe, ten textil...

mám tie drahšie látkové tuším -PP a presiaknu 

Ok jako odkaz dobré, díky, ale tady jsi ve fóru k O III a pokud vím tak málo majitelů O III chodí někam jinam než na O III

dovolím si odkaz na dobrého výrobce autokoberců.... dělají ale jen sady, zde jsem pohledal ještě jednoho výrobce, kde jsem nechával dělat vždy jen přední koberce.... (stejné jako orig.)...

Ok jako odkaz dobré, díky, 

za málo  :kol-28:

• 2 týdny později...

Nakonec jsem se rozhodl oddělit koberečky od obalů na kola. Takže příspěvky jsou přesunuty sem.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.