Mokros Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Zdravím pánové Mám otázku a ta zní následovně, už asi rok mi při rozjezdu něco cvakne za kolem na pravé přední straně vozu, vyměnil jsem nedávno z důvodu stáří né kvůli cvakání: Homokineťák,čep řízení, čep ramene,silentbloky na rameni a stále to cvaká, ale zajímavé je to že jenom na zimních pneumatikách 175/80 R14 ale když hodím letní 225/45 R17 tak je klid co by to tak mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Podle mě na tvoje auto nepatří kola 175/80 R14.Chce to větší průměr kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 9. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2014 (editace) No a snad rozměr a rozteč pneumatik závisí na tom cvakání?To bych neřekl... Editováno: 9. leden 2014, autor: Mokrosek20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 R14 cvaká a R17 ne,tak co bys řekl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 10. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Že to nemůže mít vliv, jen tam je určitě něco v háji, a tím že je menší pneumatika tak se to projevuje cvakáním, aspoň to si myslím já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggots Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Ty jo mam uplne stejny problem, ale me to cvaka porad, myslel sem, ze mam neco v gume, ale nic tam neni :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 10. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2014 (editace) Mě to cvaká je při rozjezdu nebo když prudce přidám na plynu do zatáčky...jak se to projevuje u tebe?Uvažoval jsem že by to mohlo být přední ložisko ...? Editováno: 10. leden 2014, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 11. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2014 Dneska mi to nedalo tak jsem chtěl přijít na to kde to zasran* cvaká už toho mám plnou řiť a ejhle, už jsem na to přišel ale doufám že to nebude stát těžký prachy pokud se nepletu tak je to vnitřní ložiško poloosy že? Při hozené rychlosti když potahuji auto rukama, tak to v tom cvaká a protáčí se...celá ta tyč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Mně to cvakalo za jízdy, při přenesení váhy z jedné strany na druhou, např. výjezd z kruháku. Dával jsem dopředu nová bremba a nechtěl je zkroutit, takže preventivně šly ven i ložiska, která jsem podezříval, a problém zmizel. Takže pokud ti to za jízdy bude cvakat i bez plynu na neutrál, jsou to ona. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.