czechmichael Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 No ten Bungalov :-(. Jako daleko od tech chatek neni zhruba do 100m a i to je moc. Ale od mista kde bychom sedeli tam neni moc dobre videt. Jsou tam stromy. A maly sraz dolu kdyby si chtel chvatat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 to jsem si i tak nějak myslel dle satelitních obrázků z googlu, že je tam hafo stromů, nejde ani tak o běhání(což mi ještě stejně po tý operaci kolene ještě nejde uplně dobře), jako o to kdyby tam někdo cizí sondoval u chatky kde bude malá, tak abych ho viděl a po případě mu ručně vysvětlil že tam nemá co dělat, neva, chanos pohoda, snad se tam vejde rozkládací postýlka, jen škoda tý lednice, dost jsem se navnadil na studený pívečka, ale je tam blýzko řeka ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 4. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 (editace) Všichni co jedete, jak už se tady psalo, ale radši to přihodím i ke každé aktualizaci: - přibalte do kufru, kdo můžete nějaké dřevo na oheň (špalky) - chtělo by to aspoň 2 ks party stanu, kdo má ať se ozve - 1ks Moravecmilan 21, pak psal Mr.Chodny, že by vzal Kemp: http://www.kempannin...annin/index.htm Aktualizace: Čuzik 2 os. + pes - chatka č.1 Doktorone 2 os. + dítě - chatka č.2 pá - ne Ghostbuster 2 os. - chatka č.3 pá - ne Airman64 1 os. - chatka č.4 čt-ne Mr.Chodny 1 os. - chatka č.4 (čt)pá-ne Drizzy 1 os. - chatka č.4 Tarantulas 2 os. chatka č.5 pá-ne Vick 2 os. chatka č.6 čt-ne wladi 1 os. chatka č.7 czechmichael 1 os. chatka č.7 pá-ne Moravecmilan21 1 os. chatka č.8 Nemo.x 1 os. chatka č.8 so-ne KubinoS 2 os. chatka č.9 Michael91 2 os. + pes chatka č.10 pá - ne Ladislavpraha 2 os. + pes chatka č. 11 pá - ne Bajuszka 2 os. + pes - stan (st)čt-ne brc.majkl 2 os. stan Sup1 1 os. sup Passport ??? Psal Vick Lanny ??? Poslána SZ AceVentura ??? Poslána SZ Ďurih ??? TomTF ??? Ladislavpraha ??? Je to teda krásných 18 vozu Škoda Superb I 28 osob + 1 dítě + 4 psi Bája Editováno: 4. Únor 2014, autor: Bajuszka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 No řeka je hned u těch chatek Takže se studenýma pivečkama bych neviděl problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 (editace) no tak luxus Editováno: 5. Únor 2014, autor: Doktorone 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 a když by jo se chtělo můžu zařídit pípu soudeček a můžeme mít točený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 s chlazenim jo? no tak hned piště kdo rád pivo, ale vzhledem k tomu, že je nás cca 25 a pivo aspoň deset lidí pít bude, tak 50l sud je 100 piv, to je 10 na hlavu a to pokud by jen deset lidí pilo pivo a na pátek a sobotu, bych řek, že to zmáknem hravě, co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Tak na bečku se určitě složíme! Sup 50ku odveze jako nic 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Nu jéje To je jako prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 (editace) Já pivo rád, takže pípa a bečka je výborný nápad Štěpáne to zmáknem jak nic Editováno: 5. Únor 2014, autor: Tarantulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 taky nemám obavy, v sobotu už pomažem pro lahváče, kór když bude hezky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Takze pipa bude s kompresorem i chlazenim :-). A soudek taky neni problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 A co mala bečka 15L kofoly? :-D :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 A jaký pivo se bude čepovat? Honzo kofolu si vem v petce Ale je pravda že z petky neni tak dobrá jak točená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 přesně, kofolu nebrat, tu si dáš někde v restauračce, značka mě taky zajímá, a vzhledem k tomu, že jsme blýzko, tak plzínkou bych nepohrdnul, to je lahůdka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 (editace) Super nápad stým sudom piva edit: PLZEN! Editováno: 6. Únor 2014, autor: Ghostbuster 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Njn chlapi mě pivo nejede ani žádnej alkohol hold :-) Já si vystačím s kofolou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 (editace) Tak muzete si vybrat 10° Gambrinus a nebo 12° Plznicku. Osobne jsem pro 12°. A kofolu ti tocenou muzu udelat Staci kdyz si budes nalevat z lahve a ja ti muzu tocit sklenickou . Editováno: 7. Únor 2014, autor: czechmichael 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Tak nahovoril som aj kamarata tak bt sme chceli prist dva superby dokopy 4 ludia od soboty do nedele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 tak super,čim víc tim líp,to kvuli tomu pivu co jinak za mě jasná PLZEŇ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 tak já jsem pro plzeň 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Tak mi to bylo jasný,že vyhraje plzeň jako ve všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 (editace) Aktualizace: Čuzik 2 os. + pes - chatka č.1 Doktorone 2 os. + dítě - chatka č.2 pá - ne Ghostbuster 2 os. - chatka č.3 pá - ne Airman64 1 os. - chatka č.4 čt-ne Mr.Chodny 1 os. - chatka č.4 (čt)pá-ne Drizzy 1 os. - chatka č.4 Tarantulas 2 os. chatka č.5 pá-ne Vick 2 os. chatka č.6 čt-ne czechmichael 1 os. chatka č.7 pá-ne Moravecmilan21 1 os. chatka č.8 Nemo.x 1 os. chatka č.8 so-ne KubinoS 2 os. chatka č.9 Michael91 2 os. + pes chatka č.10 pá - ne Ladislavpraha 2 os. + pes chatka č. 11 pá - ne wladi 4 os. chatka č.12 so-ne Bajuszka 2 os. + pes - stan (st)čt-ne brc.majkl 2 os. stan Sup1 1 os. sup Passport ??? Psal Vick Lanny ??? Poslána SZ AceVentura ??? Poslána SZ Ďurih ??? TomTF ??? Je to teda krásných 19 vozu Škoda Superb I 31 osob + 1 dítě + 4 psi Když tak to po mě překontrolujte Editováno: 7. Únor 2014, autor: czechmichael Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Taky bych se pridal s pritelkyni a pesanem. Dejte vedet vcas termin a misto a budu se snazit dorazit. Jeste jsem s bandou supu nikdy nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 tu dvacítku snad pokoříme to vypadá jinak termín už je danej asi měsíc a místo také, je to vždy u toho sloupku se jmény, ještě napiš od kdy do kdy a zda chatku nebo stan, třeba pod mim příspěvkem máš hned datum a je to u klatov to czechmichael: loni možná plzeň vyhrála všechno, letost to dopadne ale úúúúplně jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.