Bajuszka Vloženo 3. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Michal to myslel tak, že na náměstí jsou parkovací hodiny, za které se platí... Určo nebudou chtít peníze to, že se tam vyfotíme... Je to tak v každém městě, že když je na náměstí parkovací stání, tak tam u toho jsou i parkovací hodiny... Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 To jo,ale jde o to abychom mohli stát všichni pohromadě a né zrovna na parkovišti,že by nám uděli plácek jinde .Tak za tohle tipuju,že budou chtít prašulky.Za to,že nám udělají třeba fraj plac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Neviděl bych to reálně a já jsem pro každou zajímavou věc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Zítra valím na město tak uvidíme co mi řeknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťastnej Krtek Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Ahoj Supíci, je ještě možnost se přidat ke srazíku? Jak je to s ubytováním? Už ho máte hromadně zajištné nebo je ještě tohle téma otevřené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 určitě si vítaný, myslim, že ještě pár míst v chatkách zbývá, a pak už jen stan nebo auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťastnej Krtek Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 určitě si vítaný, myslim, že ještě pár míst v chatkách zbývá, a pak už jen stan nebo auto Přijel bych s přítelkyní, asi na so+ne. Můžu klidně zavovat do kempu majiteli a zeptat se, jestli nemá ještě nějaký chatky volné na tento termín. Máte nějakej plán srazu? Kam se pojede na vyjížďku atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 (editace) Šťastnej Krtek: rádi tě přivítáme o tom žádná místo by snad mělo být pač mám takový pocit,že pro nás je 20 chatek.Plus eště jsou když tak bungalovy. Kdybychom se už tak nějak nevešli . Takže už jsem tě tam připsal. JInak bando byl jsem dnes na městě a náměstí máme reservováno. Vyšlo mi to na 250kč bylo počítáno 1m2-1kč. Takže jestli tam nebude chtít tak mi na...... te Čuzik 2 os. + pes - chatka č.1 Doktorone 2 os. + dítě - chatka č.2 pá - ne Ghostbuster 2 os. - chatka č.3 pá - ne Airman64 1 os. - chatka č.4 čt-ne Mr.Chodny 1 os. - chatka č.4 (čt)pá-ne Drizzy 1 os. - chatka č.4 Tarantulas 2 os. chatka č.5 pá-ne Vick 2 os. chatka č.6 čt-ne czechmichael 1 os. chatka č.7 pá-ne Moravecmilan21 1 os. chatka č.8 Nemo.x 1 os. chatka č.8 so-ne KubinoS 2 os. chatka č.9 Michael91 2 os. + pes chatka č.10 pá - ne Ladislavpraha 2 os. + pes chatka č. 11 pá - ne wladi 4 os. chatka č.12 so-ne 2x Superb Majkl sup 23 2 os. + pes chatka č.13 pá - ne Torreto 2 os. chatka č.14 so - ne Badd 2os + pes chatka č.15 pá - ne AceVentura 2.os chatka č.16 pá - ne Šťastnej Krtek 2 os chatka č.17 so+ne Bajuszka 2 os. + pes - stan (st)čt-ne brc.majkl 2 os. stan Sup1 1 os. sup Passport ??? Psal Vick Ďurih ??? TomTF ??? Je to teda krásných 24 vozů Škoda Superb I 41 osob + 1 dítě + 6 psů A taky přidám příspěvek od Víti, jak psal do kempu: tak tady máte nějaké odpovědi od majitelů kempu.Do hotelu sice nejedem,ale na trávě se asi sedět nechce nikomu že jo.A jelikož vždy nějaké sezení bylo tak směřoval můj dotaz na autokemp a zde je odpověď: Dobrý den,odpovím vám na vaše dotazy.1) Kuchyňka v areálu není.2) Židličky, stoly a lavičky možno zapůjčit.3) Cena se slevou a poplatkem obci 150,-Kč ( povlečení, elektrika, sprchy v ceně ).4) restaurace otvírá v 8 hod. zavírací dobu si na místě lze domluvit.5) přístřešek bohužel není, ale je možno při nepřízni počasí sedět na terase před restaurací. Tak teď už máme docela dost odpovědí a představ a končí jakékoli dohady a domněnky Editováno: 4. Duben 2014, autor: czechmichael 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 To je férová cena, už se těším. Pamětníci vzpomenou - naposledy jsme se fotili na náměstí v Chrudimi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Ano Jardo ještě si matně vzpomínám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Ahoj Supici,na srazek J E D U a doufam,ze do kvetna budu mit opet Supika jinak jedu zigulikem a nebo oc1 :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Ladislav. Luxusni prace ani se nebudu pidit jak se ti to podarilo. Ale jen a jen dobre :-). Ze te nemusim masat. Byla by to skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 Tak bando náměstí zaplaceno. Takže už se očekává jen náš příjezd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 (editace) . Já jedu jen s jedním přenocováním, takže by bylo dobré upřesnit, kde co a jak, ať nepropásnu to nejdůležitější (focení, projížďku, obýdek, pokec a pivko) Ale ještě čas. Chválím cenu za náměstí, fakt symbolika Editováno: 9. Duben 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 tak to nejdůležitější se odehraje v sobotu.Jak projížďka tak oběd atd atd.Vzhledem k tomu že zbytek bandy dojede v sobotu tak asi bys měl zůstat do neděle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 Jj přesně oběd kolem dvanácté. A na náměstí budeme tak kolem druhé . Asi tak bych to viděl Tedy i tak je to domluvený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťastnej Krtek Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 My si ráno (v sobotu) přivstanem, abychom dorazili nějak na slušno... tak na 10h na místě srazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Jo jo, takže bych to viděl dorazit v sobotu dopoledne. Výborně, to jsem chtěl vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 10. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 A my vyrážíme už ve středu odpoledne nebo v podvečer Budem Vás tedy všechny očekávat Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 ale, se nějak nemůžete dočkat co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Tak koukam, ze jsem neco prosvihl, celkem rad bych vas poznal, ale ten vikend se zrovna budu vracet z okruzni sluzebni cesty po severskych zemi, takze holt snad to vyjde priste ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 my budem vyjizdet nejspis v patek dopoledne. uz se nemuzu dockat. uz jen mesic a pul. baja nezapomene prinest na ukazku ty tricka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Ziza23: Škoda, jinak příště bude sraz na podzim nejspíš na Bystřičce na Moravě, tak se můžeš přidat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 11. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Určitě trička na sraze uvidíme Slíbila jsem firmě, která nám je tiskla skupinovou fotku A ano my už se nemůžeme dočkat Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Panacek tarantulka ma asi aj presvedcil aby som prisiel v piatok s nim, tak ak sa mi podari vsetko zariadit v praci rad by som Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.