Majkl sup 23 Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Vim,ze to sem nepatri ale kdyby nekdo nemel co delat v patek vecer tak se muze jet podivat do Boleslavi do skodovky na den otevrenejch dveri.je to patek 19:00-24:00. :) http://museum.skoda-auto.cz/SiteCollectionImages/aa_images_CZ/2014a/FULL/plakat_muzejni_noce_mail.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 12. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Škoda, že je to trochu z ruky no Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 ja vedel,ze se ozwes ty.... :D a jeste nejaky brnaci ??? je to snad jediny muzeum ktery za to stoji. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 kdybych nešel o víkendu makat, tak bych se přidal na milion, to by byla libovka jinak na pesany jsem se zeptat chtěl, jenomže půl dne mi nikdo nezvedal telefon, a maj tam system online rezervace, tak jsem to hold udělal tak, ale tim pádem sem se na psy nemohl zeptat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Jasny v poho. Zitra to zkusim taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Přesně kdybych nešel do práce na tuty jsem tam.Ale boužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Tak psi do restaurace nemuzou a venku maj tri stolky a tam rezervaci nedelaj kvuli pocasi. Tak bud bude krasne a je klid nebo je budeme muset nechat v aute. konecne sme se dovolali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 konečně to zvedli jo, tak to je dobrý, mě teď psali email, tak jsem jim tam rovnou přihodil dotaz na psy, ak schválně co napíšou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Tak vás všechny zdravim a taky se tešíme až se zase slezem. Je to ted pro mne naročné, jelikož ještě v pátek letim do Francie 1500km až do normandie tak doufám, že to stihnu se vratit do středy. Kdybych nahodou nepřiletěl ta chlapaci se mnou pocitejte až v patek čus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 14. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Tak taťko hlavně opatrně Budeme Vás očekávat Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 hahaaaa http://www.novinky.cz/domaci/336316-destive-ledove-muze-vystridaji-pristi-tyden-letni-teploty.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 ááááááááááááá krása.Doufám že nějaká poblázněná rosnička nepředpoví zase cosi jiného.Svině jedny kvákavé :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Že by to bylo aj na opalovací krém, jo? NEVĚŘÍM! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Ale aby ty sileny skoky a paraky neprinesli bourky . V nedeli cisteni a myti supika ,utery tankovani a ve stredu jenom rychlovkou opacko a ve ctvrtek mastime na sumavu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 mě to vychází luxusně a vzhledem ke čtvrtečním 27 stupňům si ráno přivstanu, frčim na myčku a k luxu a tradá vyrážíme, mohli by jsme tam bejt teoreticky kolem oběda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Je fakt, že Dagmar Honsová je někdy mimo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Tak jestli tohle bude pravda. Tak klobouk dolů Ale proč mám takový pocit,že se mi tomu nechce věřit :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 16. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 My vám tam s Bajou budeme držet fleka už od středy večer :-) hihi těšíme se :-) Kuba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 16. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Takže hledejte stan o velikosti chatky A kolem něj budete mít své obydlí Teda pokud nám dovolí si postavit stan někde poblíž chatek Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Stan u chatek není problém 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 kuchyňka tam teda neni, takže si musíme ujasnit nějaké podrobnosti bere někdo rychlovarnou konvici nějaké nádobí a příbor si asi vezme každý sám židličky a stoly teda dodají z kempu že gril někdo bere? altány bere majkl sup 23 uhlí do grilu pokud bude koupim v makru, ale jeden pytel asi stačit nebude a dál mě zatim nic nenapadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 16. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 1 rychlovarka stačit nebude pro tolik lidí My teda nevlastníme, ale vlastníme camping vařič, takže my budeme vyloženě campovat Malý gril máme a bereme a snad přežije Jelikož v Sedmihorkách nám ho někdo trošku poškodil 1 pytel briket taky máme i podpalovač Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 tak pytel briket už mám taky jeden v kufru a kdyžtak vezmu, pokud nezapomenu mřížku a pak se dá gril vytvořit dvouma šutrama a trocha žhavýho z ohně a je to, já bohužel rychlovarku vzít nemůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 16. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Jinak mě jen tak napadlo... Teda ono se to ani tak netýká nás, jelikož spíme ve stanu, ale vy co spíte v chatkách. Máte si brát spacáky nebo nějaké peřiny na spaní, nebo oni tam mají? Jen aby někdo nedojel na lehko a pak mu byla v noci kosa Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Vemu altan a mrizku taky. Rychlovarku nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.