Airman64 Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Vážím více jak ty tak cajk :-) a píšou tma, že tam jsou 3 místa nákladní když něco dávaj nahoru tak si koupíš nakladni místo a bude to :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 NO já jsem na to zvědav bando Jak se domluvými abychmo pak nebyli celé tři dby zalezlý v kempíku musíme něco vymyslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Já samozřejmě taky pojedu už ve čtvrtek počítám stím To by nebylo ono jet takovou dálku a jen na chvíli :-) Jinak upřimně já mám zámky v píči :-) Takže když budete chtít na zámek tak já se uvelebim v kempu . Hihi :-) Ale co už je pro mě zajimavé tak prej kolem Lipna je nějaká suprová rozhledna v korunách stromů, ale zatim jsem nezjistoval více info... Ale to je spíš nápad pro lidi co se nebojí pač od kempu by ta rozhledna měla být něco okolo 100 km :-) Pročítám si tu ten sraz a jelikož bydlím kousek od té rozhledny, tak si pohrávám s myšlenkou, že bych se s Vámi mohl setkat osobně , třeba mi to vyjde a zajel bych, 150 km není zas tak moc . Jinak k té rozhledně, pěkná procházka mezi smrky za poměrně dost peněz, takže osobně si myslím, že na zadní Šumavě a v okolí Klatov se najde spousta jiných pěkných míst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Rozhledna padá je to 100 km do kempu :-) Jinak ty řešíš 150 km a já jedu s Vickem,čuzikem a jeste kluci ze slovenska kolem 500km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 asi tak, koukej dorazit, 150 neni nic v supovi, jak psali kluci vzdálenosti, tak já se svejma 160km jsem se radši ani nehlásil, je to kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Už se těším.JInak je třeba vážně zjistit kdo má nějaký ten party stan a raději ho vzít.Jak začne valit tak nás to neohrozí.Na Bystřičce i na Vranově byl přístřešek tak to bylo cajk,ale musíme být připraveni. To Airman: Hanys já žádné dřevo neberu.Nechám to na tobě.Nevadí??? Dám ti za to bábovku nebo nevím co ještě upeču( teda já ne no ) Co ty na to kamaráde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Okey :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 25. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Na Bystricku bral party stan Mr.Chodny, myslis ze by jsi ho zase mohl pribalit do kufru? My bereme gril, takze si pribalime uhli Taky se uz moc tesime a doufam, ze budeme moct jet uz ve ctvrtek Baja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 (editace) na dřevo navštívim asi hornbach na uhlí do grilu a dřevo, a nebo nějakej les po cestě partystan bych na chalupě asi měl, ale asi ho nebudu mít kam dát, vhledem k tomu, že berem ještě prcka, a kombika přece jen nemám Editováno: 25. leden 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 nejlepší by byla plachta z kamionu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 to by bylo nejlepší no, nebo minimálně 2 pártystany a ne jen na déšť, ale třeba se poštěstí a na silné sluneční paprsky taky nebude k zahození Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Já těch 150 km myslel ironicky , pro supa je to prd. Mě přijde hodně sympatický, že v tý uchvátaný době počítačů se najde banda lidí, který se chtějí sejít, pokecat a pořešit ty svoje čtyřkolé milánky. Navíc, tuším předchozí sraz namontil Airman to pěkné osvícení kufru pár lidem, tak třeba by mi to mohl udělat také, má přece ty zlaté české ručičky i když spíš moravské nebo slezské ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Jojo to neni problém kamaráde A ručičky mam takove všelijaké umí hodně věcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 jo jo, las vegas v kufru je libovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 25. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2014 (editace) Aktualizace: Čuzik 2 os. + pes - chatka č.1 Michael91 1 os. chatka č.1 Doktorone 2 os. + dítě - chatka č.2 pá - ne Ghostbuster 2 os. - chatka č.3 Airman64 1 os. - chatka č.4 čt-ne Mr.Chodny 1 os. - chatka č.4 (čt)pá-ne Drizzy 1 os. - chatka č.4 Tarantulas 2 os. chatka č.5 pá-ne Vick 2 os. chatka č.6 čt-ne wladi 1 os. chatka č.7 czechmichael 1 os. chatka č.7 pá-ne Moravecmilan21 ??? os. chatka č.8 Nemo.x 1 os. chatka č.8 so-ne KubinoS 2 os. chatka č.9 Bajuszka 2 os. + pes - stan (st)čt-ne brc.majkl 2 os. stan Sup1 1 os. sup Passport ??? Psal Vick Lanny ??? Poslána SZ AceVentura ??? Poslána SZ Ďurih ??? TomTF ??? K této hodině to dělá 17 přihlášených vozů Bája Editováno: 26. leden 2014, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Sup1 - sup... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 25. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Je promiň, já to ještě neupravila, ale už jdu na to Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 SUP1 ty čo nezobereš "mladou" či ako ju to oslovuješ? čo ti neodpustila ten kolíček s ktorým si odlupoval staré znaky skoda? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 27. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2014 (editace) Nějak to tu umřelo Všichni co jedete, jak už se tady psalo, ale radši to přihodím i ke každé aktualizaci: - přibalte do kufru, kdo můžete nějaké dřevo na oheň (špalky) - teda snad tam ohniště bude - chtělo by to aspoň 2 ks party stanu, kdo má ať se ozve Kemp: http://www.kempannin.sumava.net/kempannin/index.htm Aktualizace: Čuzik 2 os. + pes - chatka č.1 Doktorone 2 os. + dítě - chatka č.2 pá - ne Ghostbuster 2 os. - chatka č.3 pá - ne Airman64 1 os. - chatka č.4 čt-ne Mr.Chodny 1 os. - chatka č.4 (čt)pá-ne Drizzy 1 os. - chatka č.4 Tarantulas 2 os. chatka č.5 pá-ne Vick 2 os. chatka č.6 čt-ne wladi 1 os. chatka č.7 czechmichael 1 os. chatka č.7 pá-ne Moravecmilan21 ??? os. chatka č.8 Nemo.x 1 os. chatka č.8 so-ne KubinoS 2 os. chatka č.9 Michael91 2 os. + pes chatka č.10 pá - ne Bajuszka 2 os. + pes - stan (st)čt-ne brc.majkl 2 os. stan Sup1 1 os. sup Passport ??? Psal Vick Lanny ??? Poslána SZ AceVentura ??? Poslána SZ Ďurih ??? TomTF ??? Bája Editováno: 27. leden 2014, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 mna mozes napisat tiez na termin piatok-nedela dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Bajuszka: jeden altan mam urcite ja, snad se prez zimu nikam nestratil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 já na stan musim mrknout, jedu tento víkend na chalupu tak juknu na půdu, měl by tam být, horší je, že ho asi nepoberu, no uvidim jak budu mít full auto a kdyžtak se skusim dohodnout s tomem zda pojede už v pátek, že bych mu ho naložil jinak dřevo někde samo nakoupim a ohnišť dle fotek je tam mraky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 27. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Jsem slepá, já si toho ohniště na těch fotkách nevšimla Díky Bája 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael91 Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Zdravím hele chtěl bych se nahlásit, že tedy pojedu ale chtěl bych chatku pro 2 osoby + psa , takže Vám udělám jeden problém navíc DOBŘE VÁM TAK !!!!! Jinak to vidím od Pátku a pojedu nejspíš s Moravákama, jak jinak, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Kolko budem mat volneho miesta v kufri, tolko ho doložím drevom. U nás to normálne rastie v lese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.