Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Vážím více jak ty tak cajk :-) a píšou tma, že tam jsou 3 místa nákladní když něco dávaj nahoru tak si koupíš nakladni místo a bude to :-D

NO já jsem na to zvědav bando :D Jak se domluvými abychmo pak nebyli celé tři dby zalezlý v kempíku :D musíme něco vymyslet. :)

Já samozřejmě taky pojedu už ve čtvrtek počítám stím ;) To by nebylo ono jet takovou dálku a jen na chvíli :-) Jinak upřimně já mám zámky v píči :-) Takže když budete chtít na zámek tak já se uvelebim v kempu . Hihi :-)  Ale co už je pro mě zajimavé tak prej kolem Lipna je nějaká suprová rozhledna v korunách stromů, ale zatim jsem nezjistoval více info... Ale to je spíš nápad pro lidi co se nebojí pač od kempu by ta rozhledna měla být něco okolo 100 km :-)

Pročítám si tu ten sraz a jelikož bydlím kousek od té rozhledny, tak si pohrávám s myšlenkou, že bych se s Vámi mohl setkat osobně  :kol-45: , třeba mi to vyjde a zajel bych, 150 km není zas tak moc  :kol-32: .

Jinak k té rozhledně, pěkná procházka mezi smrky za poměrně dost peněz, takže osobně si myslím, že na zadní Šumavě a v okolí Klatov se najde spousta jiných pěkných míst

Rozhledna padá je to 100 km do kempu :-) Jinak ty řešíš 150 km a já jedu s Vickem,čuzikem a jeste kluci ze slovenska kolem 500km ;)

asi tak, koukej dorazit, 150 neni nic v supovi, jak psali kluci vzdálenosti, tak já se svejma 160km jsem se radši ani nehlásil, je to kousek

Už se těším.JInak je třeba vážně zjistit kdo má nějaký ten party stan a raději ho vzít.Jak začne valit tak nás to neohrozí.Na Bystřičce i na Vranově byl přístřešek tak to bylo cajk,ale musíme být připraveni.

To Airman: Hanys já žádné dřevo neberu.Nechám to na tobě.Nevadí???  :kol-18:

Dám ti za to bábovku nebo nevím co ještě upeču( teda já ne no  :kol-139: ) Co ty na to kamaráde  :kol-58:

Okey :-)

• Autor

Na Bystricku bral party stan Mr.Chodny, myslis ze by jsi ho zase mohl pribalit do kufru? ;)

My bereme gril, takze si pribalime uhli :)

Taky se uz moc tesime a doufam, ze budeme moct jet uz ve ctvrtek :)

Baja

na dřevo navštívim asi hornbach na uhlí do grilu a dřevo, a nebo nějakej les po cestě

partystan bych na chalupě asi měl, ale asi ho nebudu mít kam dát, vhledem k tomu, že berem ještě prcka, a kombika přece jen nemám

Upraveno od Doktorone

nejlepší by byla plachta z kamionu :-)

to by bylo nejlepší no, nebo minimálně 2 pártystany a ne jen na déšť, ale třeba se poštěstí a na silné sluneční paprsky taky nebude k zahození

Já těch 150 km myslel ironicky :kol-28: , pro supa je to prd. Mě přijde hodně sympatický, že v tý uchvátaný době počítačů se najde banda lidí, který se chtějí sejít, pokecat a pořešit ty svoje čtyřkolé milánky. 

Navíc, tuším předchozí sraz namontil Airman to pěkné osvícení kufru pár lidem, tak třeba by mi to mohl udělat také, má přece ty zlaté české ručičky :kol-27: i když spíš moravské nebo slezské ?  :kol-138:  

Jojo to neni problém kamaráde ;) A ručičky mam takove všelijaké umí hodně věcí ;)

jo jo, las vegas v kufru je libovka

• Autor

Aktualizace:

Čuzik 2 os. + pes - chatka č.1

Michael91 1 os. chatka č.1

Doktorone 2 os. + dítě - chatka č.2 pá - ne

Ghostbuster 2 os. - chatka č.3

Airman64 1 os. - chatka č.4 čt-ne

Mr.Chodny 1 os. - chatka č.4 (čt)pá-ne

Drizzy 1 os. - chatka č.4

Tarantulas 2 os. chatka č.5 pá-ne

Vick 2 os. chatka č.6 čt-ne

wladi 1 os. chatka č.7

czechmichael 1 os. chatka č.7 pá-ne

Moravecmilan21 ??? os. chatka č.8

Nemo.x  1 os. chatka č.8 so-ne

KubinoS 2 os. chatka č.9

Bajuszka 2 os. + pes - stan (st)čt-ne

brc.majkl 2 os. stan

Sup1 1 os. sup

Passport ??? Psal Vick

Lanny ??? Poslána SZ

AceVentura ??? Poslána SZ

Ďurih ???

TomTF ???

K této hodině to dělá 17 přihlášených vozů :)

Bája

Upraveno od Bajuszka

Sup1 - sup...

• Autor

Je promiň, já to ještě neupravila, ale už jdu na to ;)

Bája

SUP1 ty čo nezobereš "mladou" či ako ju to oslovuješ? :) čo ti neodpustila ten kolíček s ktorým si odlupoval staré znaky skoda? :kol-32:

• Autor

Nějak to tu umřelo :)

Všichni co jedete, jak už se tady psalo, ale radši to přihodím i ke každé aktualizaci:

- přibalte do kufru, kdo můžete nějaké dřevo na oheň (špalky) - teda snad tam ohniště bude

- chtělo by to aspoň 2 ks party stanu, kdo má ať se ozve

Kemp: http://www.kempannin.sumava.net/kempannin/index.htm

Aktualizace:

Čuzik 2 os. + pes - chatka č.1

Doktorone 2 os. + dítě - chatka č.2 pá - ne

Ghostbuster 2 os. - chatka č.3 pá - ne

Airman64 1 os. - chatka č.4 čt-ne

Mr.Chodny 1 os. - chatka č.4 (čt)pá-ne

Drizzy 1 os. - chatka č.4

Tarantulas 2 os. chatka č.5 pá-ne

Vick 2 os. chatka č.6 čt-ne

wladi 1 os. chatka č.7

czechmichael 1 os. chatka č.7 pá-ne

Moravecmilan21 ??? os. chatka č.8

Nemo.x  1 os. chatka č.8 so-ne

KubinoS 2 os. chatka č.9

Michael91 2 os. + pes chatka č.10 pá - ne

Bajuszka 2 os. + pes - stan (st)čt-ne

brc.majkl 2 os. stan

Sup1 1 os. sup

Passport ??? Psal Vick

Lanny ??? Poslána SZ

AceVentura ??? Poslána SZ

Ďurih ???

TomTF ???

Bája

Upraveno od Bajuszka

mna mozes napisat tiez na termin piatok-nedela dik

Bajuszka: jeden altan mam urcite ja, snad se prez zimu nikam nestratil.

já na stan musim mrknout, jedu tento víkend na chalupu tak juknu na půdu, měl by tam být, horší je, že ho asi nepoberu, no uvidim jak budu mít full auto a kdyžtak se skusim dohodnout s tomem zda pojede už v pátek, že bych mu ho naložil

jinak dřevo někde samo nakoupim a ohnišť dle fotek je tam mraky

post-57984-0-61204500-1390825742_thumb.j

• Autor

Jsem slepá, já si toho ohniště na těch fotkách nevšimla :D Díky ;)

Bája

Zdravím  :kol-47:  hele chtěl bych se nahlásit, že tedy pojedu  :kol-46:  ale chtěl bych chatku pro 2 osoby + psa :kol-28: , takže Vám udělám jeden problém navíc  :kol-27: DOBŘE VÁM TAK :kol-31: !!!!!  Jinak to vidím od Pátku a pojedu nejspíš s Moravákama, jak jinak, že  :specool:

Kolko budem mat volneho miesta v kufri, tolko ho doložím drevom. U nás to normálne rastie v lese :kol-138:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.