Únor 4, 201411 r No ten Bungalov :-(. Jako daleko od tech chatek neni zhruba do 100m a i to je moc. Ale od mista kde bychom sedeli tam neni moc dobre videt. Jsou tam stromy. A maly sraz dolu kdyby si chtel chvatat.
Únor 4, 201411 r to jsem si i tak nějak myslel dle satelitních obrázků z googlu, že je tam hafo stromů, nejde ani tak o běhání(což mi ještě stejně po tý operaci kolene ještě nejde uplně dobře), jako o to kdyby tam někdo cizí sondoval u chatky kde bude malá, tak abych ho viděl a po případě mu ručně vysvětlil že tam nemá co dělat, neva, chanos pohoda, snad se tam vejde rozkládací postýlka, jen škoda tý lednice, dost jsem se navnadil na studený pívečka, ale je tam blýzko řeka ne?
Únor 4, 201411 r Autor Všichni co jedete, jak už se tady psalo, ale radši to přihodím i ke každé aktualizaci: - přibalte do kufru, kdo můžete nějaké dřevo na oheň (špalky) - chtělo by to aspoň 2 ks party stanu, kdo má ať se ozve - 1ks Moravecmilan 21, pak psal Mr.Chodny, že by vzal Kemp: http://www.kempannin...annin/index.htm Aktualizace: Čuzik 2 os. + pes - chatka č.1 Doktorone 2 os. + dítě - chatka č.2 pá - ne Ghostbuster 2 os. - chatka č.3 pá - ne Airman64 1 os. - chatka č.4 čt-ne Mr.Chodny 1 os. - chatka č.4 (čt)pá-ne Drizzy 1 os. - chatka č.4 Tarantulas 2 os. chatka č.5 pá-ne Vick 2 os. chatka č.6 čt-ne wladi 1 os. chatka č.7 czechmichael 1 os. chatka č.7 pá-ne Moravecmilan21 1 os. chatka č.8 Nemo.x 1 os. chatka č.8 so-ne KubinoS 2 os. chatka č.9 Michael91 2 os. + pes chatka č.10 pá - ne Ladislavpraha 2 os. + pes chatka č. 11 pá - ne Bajuszka 2 os. + pes - stan (st)čt-ne brc.majkl 2 os. stan Sup1 1 os. sup Passport ??? Psal Vick Lanny ??? Poslána SZ AceVentura ??? Poslána SZ Ďurih ??? TomTF ??? Ladislavpraha ??? Je to teda krásných 18 vozu Škoda Superb I 28 osob + 1 dítě + 4 psi Bája Upraveno Únor 4, 201411 r od Bajuszka
Únor 5, 201411 r s chlazenim jo? no tak hned piště kdo rád pivo, ale vzhledem k tomu, že je nás cca 25 a pivo aspoň deset lidí pít bude, tak 50l sud je 100 piv, to je 10 na hlavu a to pokud by jen deset lidí pilo pivo a na pátek a sobotu, bych řek, že to zmáknem hravě, co myslíte?
Únor 5, 201411 r Já pivo rád, takže pípa a bečka je výborný nápad Štěpáne to zmáknem jak nic Upraveno Únor 5, 201411 r od Tarantulas
Únor 6, 201411 r A jaký pivo se bude čepovat? Honzo kofolu si vem v petce Ale je pravda že z petky neni tak dobrá jak točená
Únor 6, 201411 r přesně, kofolu nebrat, tu si dáš někde v restauračce, značka mě taky zajímá, a vzhledem k tomu, že jsme blýzko, tak plzínkou bych nepohrdnul, to je lahůdka
Únor 7, 201411 r Tak muzete si vybrat 10° Gambrinus a nebo 12° Plznicku. Osobne jsem pro 12°. A kofolu ti tocenou muzu udelat Staci kdyz si budes nalevat z lahve a ja ti muzu tocit sklenickou . Upraveno Únor 7, 201411 r od czechmichael
Únor 7, 201411 r Tak nahovoril som aj kamarata tak bt sme chceli prist dva superby dokopy 4 ludia od soboty do nedele
Únor 7, 201411 r Aktualizace: Čuzik 2 os. + pes - chatka č.1 Doktorone 2 os. + dítě - chatka č.2 pá - ne Ghostbuster 2 os. - chatka č.3 pá - ne Airman64 1 os. - chatka č.4 čt-ne Mr.Chodny 1 os. - chatka č.4 (čt)pá-ne Drizzy 1 os. - chatka č.4 Tarantulas 2 os. chatka č.5 pá-ne Vick 2 os. chatka č.6 čt-ne czechmichael 1 os. chatka č.7 pá-ne Moravecmilan21 1 os. chatka č.8 Nemo.x 1 os. chatka č.8 so-ne KubinoS 2 os. chatka č.9 Michael91 2 os. + pes chatka č.10 pá - ne Ladislavpraha 2 os. + pes chatka č. 11 pá - ne wladi 4 os. chatka č.12 so-ne Bajuszka 2 os. + pes - stan (st)čt-ne brc.majkl 2 os. stan Sup1 1 os. sup Passport ??? Psal Vick Lanny ??? Poslána SZ AceVentura ??? Poslána SZ Ďurih ??? TomTF ??? Je to teda krásných 19 vozu Škoda Superb I 31 osob + 1 dítě + 4 psi Když tak to po mě překontrolujte Upraveno Únor 7, 201411 r od czechmichael
Únor 8, 201411 r Taky bych se pridal s pritelkyni a pesanem. Dejte vedet vcas termin a misto a budu se snazit dorazit. Jeste jsem s bandou supu nikdy nebyl.
Únor 8, 201411 r tu dvacítku snad pokoříme to vypadá jinak termín už je danej asi měsíc a místo také, je to vždy u toho sloupku se jmény, ještě napiš od kdy do kdy a zda chatku nebo stan, třeba pod mim příspěvkem máš hned datum a je to u klatov to czechmichael: loni možná plzeň vyhrála všechno, letost to dopadne ale úúúúplně jinak
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.