Majkl sup 23 Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Takze by sme jeli teda do chatky a termin je dobrej. budu se tesit a mam neco vzit ? cetl sem tady naky party stany apod. mam 2 a jeden vetsi. nebo i silnou plachtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 no pokud se ti vejde, tak si myslim, že ani tři se nestratěj, vhledem k tomu, že je nás už skoro 35 tak, postavit je kdyžtak nemusíme, jinak dřevo psali, že asi tam se dá jak nazbírat, ale to bude asi vybráno a nebo koupit tam, jinak ještě napiš jestli pojedete pá až ne, nebo už od Čt či od soboty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 prijeli by sme nejspis v patek a byli tam asi az do nedele. a je to teda ten annin jo??? me se teda vic libil ten druhej ale jak chcete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 8. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 (editace) Jejda dalsi Michal, to budeme mit premichalovano Všichni co jedete, jak už se tady psalo, ale radši to přihodím i ke každé aktualizaci: - přibalte do kufru, kdo můžete nějaké dřevo na oheň (špalky) - chtělo by to aspoň 2 ks party stanu, kdo má ať se ozve - 1ks Moravecmilan 21, pak psal Mr.Chodny, že by vzal Kemp: http://www.kempannin...annin/index.htm Aktualizace: Čuzik 2 os. + pes - chatka č.1 Doktorone 2 os. + dítě - chatka č.2 pá - ne Ghostbuster 2 os. - chatka č.3 pá - ne Airman64 1 os. - chatka č.4 čt-ne Mr.Chodny 1 os. - chatka č.4 (čt)pá-ne Drizzy 1 os. - chatka č.4 Tarantulas 2 os. chatka č.5 pá-ne Vick 2 os. chatka č.6 čt-ne czechmichael 1 os. chatka č.7 pá-ne Moravecmilan21 1 os. chatka č.8 Nemo.x 1 os. chatka č.8 so-ne KubinoS 2 os. chatka č.9 Michael91 2 os. + pes chatka č.10 pá - ne Ladislavpraha 2 os. + pes chatka č. 11 pá - ne wladi 4 os. chatka č.12 so-ne Michal 318i 2 os. + pes chatka č.13 pá - ne Bajuszka 2 os. + pes - stan (st)čt-ne brc.majkl 2 os. stan Sup1 1 os. sup Passport ??? Psal Vick Lanny ??? Poslána SZ AceVentura ??? Poslána SZ Ďurih ??? TomTF ??? Je to teda krásných 20 vozů Škoda Superb I 33 osob + 1 dítě + 5 psů Bája Editováno: 8. Únor 2014, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Ty jo čučím že se to tady pěkně rozjelo vidím že 20cítka pokořena, paráda mám radost panáčci Wladi mě hodně potěšil kolegou, to je ten co má interiér a motor jako já? Michal 318i: ještě si udělej téma o svém mazlovi ať víme v čím si vozíš ricku a neměl si náhodou předchozí auto BMW řady 3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 podle nicku to vidim přimo na 318, možná is coupe co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael91 Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Tak na bečku se určitě složíme! Sup 50ku odveze jako nic Těch beček se tam vleze více, než jen jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 aho,j pokud to dobře dopadne tak bych dorazil uz v pátek během dne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Připište si mě k té pípě Pokud bude potřeba, napište mi, jestli mám vzít sud Plzně 12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 9. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Czechmichal, tak na pivo si hlidej aktualizaci sam, bo v tom uz bych mela zmatek Baja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Berete i dvojkový Supy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Tarantulas: :D Ano mel sem bmw. moje prvni auto. Doktorone: Dobre ty. mel jsem sedana 1,8i ale spatnej zdravotni stav. nevydrzel ani pul roku Jinak ted si vozim ricku ve 2,8 elegance. moc se tu nepohybuju kvuli praci, ale ted to uz bude lepsi. A jeste se pridavam k tem pivarum,myslete taky na me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 tady sem se registroval kdyz sem jeste jezdil bmw ale uz ho nemam a chtel bych si zmenit nick a nakej ten status varovani bo co to je ale nevim jak? poradte diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Berete i dvojkový Supy? že váháš.Jasně že berem.Nebyl bys první s dvojkovým supem u nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Pentadius: Ja myslím že s dvojkovými Superby by nebyl problém, myslím že se můžeš klidně přidat. Jelikož něteří i dvojkového po jedničkovém plánují tak si ho i rádi omrknou. Co vy na to Supí bando 1. generace ??? Dokonce už u někoho ta myšlenka pozvat lidi s dvojkama napadla. Michal318i: no tak s tím motorem to jsi můj člověk Ten status varování toho si nevšímej, mám to taky a ukazuje se to jenom tobě, nikdo jiný to nevidí. Se změnou nicku napiš asi uživateli Brc.majkl nebo Pawouk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 přesně status varování ti myslim dávaj admini za časté porušování pravidel fora, vidíš to jen u sebe, a jak píše tarantulas, se změnou nicku poradí určitě moderátor, michal se tady určitě objeví a napíše ti sz pentadius: mám pocit, že hned na první straně jsme řikali, že dvojkový by mohli taky, a dle obrázku si toho tvýho rád prohlídnu, vypadá parádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 9. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Pentadius: Napiš kolik osob, od kdy do kdy, chatka či stan či auto na spaní a budeš v seznamu účastníků Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 tak to je super diky moc, psal sem brc.majklovi.tak snad neco napise. Tarantulas: mam to sami co ty. dneska jsem sletoval kabely interieroveho osvetleni. a nesviti mi jeste levy xenon vymenil jsem ho a nic. tak musim skusit neco jinyho no. A jeste se tady zakecalo to pivecko. jaky se bude brat ? a hlavne kolik ? myslim,ze 2 soudky by mohli bejt tak akorat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 9. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Chalpi, neřešte tu auta, ale sraz Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Videl bych to urco na dva soudky. Ale vazeni bojim se aby nebyl problem v tom kempiku,ze tam budem takhle cepovat. Aby treba si nerekli ,ze to tam chcem prodavat . Ale snad ne a melo by to byt v pohode :-). Jinak uzaverka jak uz se nekolikrat psalo bude cca 3 tydny pred zacatkem srazu. Doktorone: Njn letos to Plzni moc nevychazi. Ale tak ve fotbale tusim druhy treti o par bodiku. A v hokeji no rozhodovat se bude az v play-off :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Jinak Pivecko se bude brat 12° Plznicka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 czechmichael: dobře ty baja: domluvím se s manažerkou mýho volnýho času a napíšu Ti. Jsi z Brna?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Tak to souhlasim s plzni XD . Ale Bajo sraz tady resime taky neboj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Pentadius: Tak pokud vim resi se PIVECKO a ne limonady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 tak jsem měl obavy aby s sud vypil a teď mám obavy aby ty dva stačili, plzínka luxus, nemělo by jim to vadit, pokud nevytáhnem ceduli s ceníkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.