Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Michal to myslel tak, že na náměstí jsou parkovací hodiny, za které se platí... Určo nebudou chtít peníze to, že se tam vyfotíme... Je to tak v každém městě, že když je na náměstí parkovací stání, tak tam u toho jsou i parkovací hodiny... 

Bája

To jo,ale jde o to abychom mohli stát všichni pohromadě a né zrovna na parkovišti,že by nám uděli plácek jinde :).Tak za tohle tipuju,že budou chtít prašulky.Za to,že nám udělají třeba fraj plac :)

Neviděl bych to reálně a já jsem pro každou zajímavou věc...

Zítra valím na město tak uvidíme co mi řeknou :)

Ahoj Supíci, je ještě možnost se přidat ke srazíku? :kol-31:  Jak je to s ubytováním? Už ho máte hromadně zajištné nebo je ještě tohle téma otevřené?

určitě si vítaný, myslim, že ještě pár míst v chatkách zbývá, a pak už jen stan nebo auto

určitě si vítaný, myslim, že ještě pár míst v chatkách zbývá, a pak už jen stan nebo auto

Přijel bych s přítelkyní, asi na so+ne. Můžu klidně zavovat do kempu majiteli a zeptat se, jestli nemá ještě nějaký chatky volné na tento termín. Máte nějakej plán srazu? Kam se pojede na vyjížďku atd... 

Šťastnej Krtek: rádi tě přivítáme o tom žádná místo by snad mělo být pač mám takový pocit,že pro nás je 20 chatek.Plus eště jsou když tak bungalovy. Kdybychom se už tak nějak nevešli :).

Takže už jsem tě tam připsal.

JInak bando byl jsem dnes na městě a náměstí máme reservováno. Vyšlo mi to na 250kč bylo počítáno 1m2-1kč. :) Takže jestli tam nebude chtít tak mi na...... te :p

Čuzik 2 os. + pes - chatka č.1

Doktorone 2 os. + dítě - chatka č.2 pá - ne

Ghostbuster 2 os. - chatka č.3 pá - ne

Airman64 1 os. - chatka č.4 čt-ne

Mr.Chodny 1 os. - chatka č.4 (čt)pá-ne

Drizzy 1 os. - chatka č.4

Tarantulas 2 os. chatka č.5 pá-ne

Vick 2 os. chatka č.6 čt-ne

czechmichael 1 os. chatka č.7 pá-ne

Moravecmilan21 1 os. chatka č.8

Nemo.x  1 os. chatka č.8 so-ne

KubinoS 2 os. chatka č.9

Michael91 2 os. + pes chatka č.10 pá - ne

Ladislavpraha 2 os. + pes chatka č. 11 pá - ne

wladi 4 os. chatka č.12 so-ne 2x Superb

Majkl sup 23 2 os. + pes chatka č.13  pá - ne

Torreto 2 os. chatka č.14 so - ne

Badd 2os + pes chatka č.15 pá - ne

AceVentura 2.os chatka č.16 pá - ne

Šťastnej Krtek 2 os chatka č.17 so+ne

Bajuszka 2 os. + pes - stan (st)čt-ne

brc.majkl 2 os. stan

Sup1 1 os. sup

Passport ??? Psal Vick

Ďurih ???

TomTF ???

Je to teda krásných 24 vozů Škoda Superb I       :)

41 osob + 1 dítě + 6 psů       :)

A taky přidám příspěvek od Víti, jak psal do kempu:

tak tady máte nějaké odpovědi od majitelů kempu.Do hotelu sice nejedem,ale na trávě se asi sedět nechce nikomu že jo.A jelikož vždy nějaké sezení bylo tak směřoval můj dotaz na autokemp a zde je odpověď:

Dobrý den,
odpovím vám na vaše dotazy.
1) Kuchyňka v areálu není.
2) Židličky, stoly a lavičky možno zapůjčit.
3) Cena se slevou a poplatkem obci 150,-Kč ( povlečení, elektrika, sprchy v 
ceně ).
4) restaurace otvírá v 8 hod. zavírací dobu si na místě lze domluvit.
5) přístřešek bohužel není, ale je možno při nepřízni počasí sedět na terase 
před restaurací.

Tak teď už máme docela dost odpovědí a představ a končí jakékoli dohady a domněnky

Upraveno od czechmichael

To je férová cena, už se těším. Pamětníci vzpomenou - naposledy jsme se fotili na náměstí v Chrudimi :)

Ano Jardo ještě si matně vzpomínám :-)

Ahoj Supici,na srazek J E D U  :) a doufam,ze do kvetna budu mit opet Supika :) jinak jedu zigulikem :D a nebo oc1 :D :D

Ladislav. Luxusni prace ani se nebudu pidit jak se ti to podarilo. Ale jen a jen dobre :-).

Ze te nemusim masat. Byla by to skoda :D

Tak bando náměstí zaplaceno. Takže už se očekává jen náš příjezd :D

:kol-47: .

Já jedu jen s jedním přenocováním, takže by bylo dobré upřesnit, kde co a jak, ať nepropásnu to nejdůležitější (focení, projížďku, obýdek, pokec a pivko)

Ale ještě čas. Chválím cenu za náměstí, fakt symbolika

Upraveno od SUP1

tak to nejdůležitější se odehraje v sobotu.Jak projížďka tak oběd atd atd.Vzhledem k tomu že zbytek bandy dojede v sobotu tak asi bys měl zůstat do neděle

Jj přesně oběd kolem dvanácté. A na náměstí budeme tak kolem druhé :). Asi tak bych to viděl :) Tedy i tak je to domluvený. :)

My si ráno (v sobotu) přivstanem, abychom dorazili nějak na slušno... :kol-31:  tak na 10h na místě srazu.

Jo jo, takže bych to viděl dorazit v sobotu dopoledne. Výborně, to jsem chtěl vědět

• Autor

A my vyrážíme už ve středu odpoledne nebo v podvečer :) 

Budem Vás tedy všechny očekávat :)

Bája

ale, se nějak nemůžete dočkat co?

Tak koukam, ze jsem neco prosvihl, celkem rad bych vas poznal, ale ten vikend se zrovna budu vracet z okruzni sluzebni cesty po severskych zemi, takze holt snad to vyjde priste ;-)

my budem vyjizdet nejspis v patek dopoledne. uz se nemuzu dockat. uz jen mesic a pul. baja nezapomene prinest na ukazku ty tricka.

Ziza23: Škoda, jinak příště bude sraz na podzim nejspíš na Bystřičce na Moravě, tak se můžeš přidat :)

• Autor

Určitě trička na sraze uvidíme :) Slíbila jsem firmě, která nám je tiskla skupinovou fotku :) 

A ano my už se nemůžeme dočkat :D 

Bája

Panacek tarantulka ma asi aj presvedcil aby som prisiel v piatok s nim, tak ak sa mi podari vsetko zariadit v praci rad by som :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.