Doktorone Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 no určitě čuměli barčo a jaká je tam ta nejmenší pro tu vikinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 26. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 (editace) BARVA TRIČEK JE DANÁ A TO ČERNÁ, ABY BYLY DOBŘE VIDĚT POTISKY A ABY JSME SE NIJAK NEROZLIŠOVALI. A HLAVNĚ, KDYŽ BYCH DALA NA VÝBĚR BARVY, TAK BY SI KAŽDÝ VYMÝŠLEL Štěpáne píšou tam 120. Je to velikost na 4 roky, takže jedině jako šatičky než do toho malá vyroste. Ale počkám ještě jestli mi paní nenapíše, že by mohla sehnat i menší velikost. KubinoS XL, M, 122 Ghost XL, S ŠťastnýKrtek XL, S MajklSup23 XL Czechmiael XL Torreto M, L Doktorone 120Ladislavpraha XL, M SUP1 2x XL Ještě někdo by chtěl? Podotýkám, že se jedná hlavně o ty, co se účastní srazu Nic ve zlém Editováno: 26. Květen 2014, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Šíří se tu dotaz na mě že je zdlouhavé stahování fotek z rajče.net. Dnes navečer to mohu zaslat přes úschovnu. Kdo má zajem o celý balík nechť mi pošle SZ s jeho emailem. Posílat přes SZ, vzhledem k nemožnosti dát více příjemců do jedné SZ je taktéž zdlouhavé. Přeji hezký den Všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 (editace) Pro stahování fotek z rajce.net doporucuju tuto utilitku - Rajce Photo Downloader 1.0.1.0. Stačí zadat jenom adresu alba, pokud je album zaheslované, tak login s heslem a fotky se stáhnou samy. Editováno: 26. Květen 2014, autor: MrChodny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 26. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Taktéž mi pošlete e-mail do SZ a pošlu Vám to přes uschovnu Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 26. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Bando, takže jsem dostala e-mail z GodDog, co nám dělali trička Mají v nabídce i 3XL Takže do čtvrtku 29.5.2014 mi všichni, co chcete trička pošlete SZ a jakou velikost. V pátek 30.5.2014 budu odesílat objednávku. KubinoS XL, M, 122 Ghost XL, S ŠťastnýKrtek XL, S MajklSup23 XL Czechmichael XL Torreto M, L Doktorone 120Ladislavpraha XL, M SUP1 2x XL MrChodny 3XL Airman64 3XL Ještě někdo by chtěl? Podotýkám, že se jedná hlavně o ty, co se účastní srazu Nic ve zlém Bája 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 tak jsem to konečně upravil 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Co si ti lidi asi rikali, kdyz stalo u teska 20 supu vedle sebe v rade parada!!!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 koukali, bylo to supr, jeden tam byl a týpek místo aby se přijel postavit do řady tak odjel, to jsem nepochopil a u restaurace taky akorád z druhý strany zajížděl týpek se supem a čuměl jak blázen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 26. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Super byla cesta z Humpolce směr Brno, kdy Filip, Čuzik a já jsme letěli jak předvoj Opravdu jsme skoro letěli Nejvíc ale spokojenost se spotřebou, cestou zpět i přes let po dálnici jsem se dostal na krásných 5,5l Ale co jsme tak s Bájou koukali, když jsme se vezli na chvostu celé naší krásné kolony, tak ve všech dědinách a vískách se našel někdo, komu málem upadla čelist A v Klatovech na náměstí jsme taky vzbudili slušný rozruch, hihi Kuba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Chdák Jarda :-) 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 nejde mi to prehrať: toto video je súkromné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Už oukej jede to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 26. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Jede to Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Bajo,dekuji za odpoved :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Jj CocaCola :-). Malem jsme meli po meducine . Pri nejhorsim bychom jeli Rumika na ostro . Jinak rozruch jsme udelali pekny. Sledovany jsme byli :-). Co jsem tak zaslechl,ze nikdo nechapal co se deje :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 27. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 (editace) Bando jen pro upozornění Do čtvrtku 29.5.2014 mi všichni, co chcete trička pošlete SZ a jakou velikost. V pátek 30.5.2014 budu odesílat objednávku. KubinoS XL, M, 122 Ghost XL, S ŠťastnýKrtek XL, S MajklSup23 XL Czechmichael XL Torreto M, L Doktorone 120Ladislavpraha XL, M SUP1 2x XL MrChodny 3XL Michael91 M Airman64 3XL Ještě někdo by chtěl? Podotýkám, že se jedná hlavně o ty, co se účastní srazu Nic ve zlém Bája Editováno: 29. Květen 2014, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 29. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Jenom připomínám, že zítra během dne objednávám trička Takže všichni, kteří jsou uvedení v předešlem příspěvku, budou noví majitele triček. Do SZ pak pošlu číslo účtu a cenu za tričko/a + poštovné. Pokud by chtěl někdo tričko uschovat až do srazu a nebo si ho chtěl vyzvednout jinou cestou, tak dejte vědět do SZ. Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Začínám se probírat fotkami i videjka z kamerky jsou pěkný. Jen jsem si nechal zapnutou smyčku takže je mám po 3 minutách a s překrytím . O víkendu sem hodím výběr. czechmichael: no vidíš, a já mu i přišel na chuť. Dobré to bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 A to si chtel zelenou . Tesim se na Bystricku. Tak potrenuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Dosud samé pěkné fotky a už se těším na video od Járy - Ace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim Kapica Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Jenom připomínám, že zítra během dne objednávám trička Takže všichni, kteří jsou uvedení v předešlem příspěvku, budou noví majitele triček. Do SZ pak pošlu číslo účtu a cenu za tričko/a + poštovné. Pokud by chtěl někdo tričko uschovat až do srazu a nebo si ho chtěl vyzvednout jinou cestou, tak dejte vědět do SZ. Bája Asi by ještě nešlo jedno L popř. XL objednat pro mě ? Šumavu jsem nestihal ale Bystřičky se učastnit chci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 4. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Nevím, můžu to zkusit. Ale L nebo XL je velký pojem Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim Kapica Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Objednej mi prosim jedno L a jedno XL uvidím jake mi padne lépe Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 6. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Hele, zkusim to nejak zaridit, pisni mi svou adresu do SZ. Protoze tricka se v pondeli odesilaji ke mne a tentokrat jsem zadne velikosti navic nebrala. Ze by ti ty tricka poslali primo tobe pak a zaplatil sis je sam. Baja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.