Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Aktualizace:

Čuzik 2 os. + pes - chatka č.1

Michael91 1 os. chatka č.1

Doktorone 2 os. + dítě - chatka č.2 pá - ne

Ghostbuster 2 os. - chatka č.3

Airman64 1 os. - chatka č.4 čt-ne

Mr.Chodny 1 os. - chatka č.4 (čt)pá-ne

Drizzy 1 os. - chatka č.4

Tarantulas 2 os. chatka č.5 pá-ne

Vick 2 os. chatka č.6 čt-ne

wladi 1 os. chatka č.7

czechmichael 1 os. chatka č.7 pá-ne

Moravecmilan21 ??? os. chatka č.8

Nemo.x  1 os. chatka č.8 so-ne

KubinoS 2 os. chatka č.9

Bajuszka 2 os. + pes - stan (st)čt-ne

brc.majkl 2 os. - stan

Sup1 ??? sup nebo plachta

Passport ??? Psal Vick

Lanny ??? Poslána SZ

AceVentura ??? Poslána SZ

PetříkJunior ??? Nejde odeslat SZ, prý nemůže příjmat nové SZ

K nově přidaným jsem napsala chatku každému zvlášť, jelikož nevím, jestli pojedou sami neb ne ;) Ale kdyžtak napište, že Vás můžu k někomu přihodit do chatky ať nejste po jedom :D Chatky Chanos jsou prý pro 3 osoby ;)

Michale tebe jsem zatím hodila k Wladimu, když se 4 nevlezete do jedné chatky ;) Ale klidně se to může ještě promíchat, kdo s kým a jak :D Je to jen orientačně ;)

Jinak pěkně se to rozrůstá a snad to i tak do května zůstane :)

Momentálně krásných 16 Supů :)

Štěpáne, jo jo mám to v podpisu, ale nemůžu vykoumat, jak to dát bez toho náhledu  :kol-27: 

Bája

Upraveno od Bajuszka

No tak to je slušnej nářez :D Páni aby se nás nelekli až tam dorazí takových aut :D myslím jako k nám do restaurace. Jen drahá bando jelikož nás bude takový hafec a u nás v restauraci o víkendech je masakr tak nevím nevím jak to bude moct

být s volným výběrem jídel. Moc šancí tomu nedávám :(

• Autor

Tak naskenuj váš jídelní lístek, co by se mohlo v tu sobotu objednat a dej to sem a dopředu ti můžeme dát vědět, co kdo by si dal... Myslím, že z různých 10 (nebo kolik uznáš za vhodné) jídel si snad každý vybere a když ne, tak má smůlu a může pojíst v autě své domácí řízky :D To byla sranda samozřejmě :D

Bája

KubinoS - celkem 2 osoby

No víš jak.My tam těch jídel asi máme 30 né-li víc. Tak zase vše to naskenovat asi taky nedám :D A mám takový pocit,že to by mi asi ani nedovolili :) A nebo dáme dohromady cca 4 jídla plus pro děti a pak bych vám to sem hodil a mrklo by jse

na to:).Každý by jsi když tak vybral a kdo by si nevybral měl by smůlu :).A nebo otvíračka je v 10h tak kdybychom tam na tu třeba půl jedenáctou nebo jedenáctou byli tak myslím,že by se to dalo.

No ten oběd nechme na 12 pač lidi jeste dopoledne dojíždějí že :-) ať mají taky prostor po příjezdu se seznámit atd. :-) A proč to nemají na webu jídelní lístek ? Jinak ja preferuju když mě v restauraci dají jídelní lístek a ja si vyberu z celeho lístku a ne jen ze 4 jídel ;)

nemusim mít výběr ze 30, ale ze 4 je zase dost málo, to je jak ve školní jídelně, normálně by to chtělo rezervaci a klidně si na jídlo hoďku počkám, to mě je jedno, když si budu moct vybrat

Tak ono ten motorest neni široko v okolí jediné stravovací zařízení :-) Vždycky je z čeho vybírat :-)

edit: jinak pokaždé oběd byl na 12:00 - 13:00 dříve určitě ne! Michale pozjišťuj to co a jak a pokud je problém nakrmit 30 krků vůbec nic se neděje na Šumavě je tolik restauraček, že někde se určitě nadlábnem :-) Nevím jak ostatní ale vždycky jsme dávali oběd polívku taky... potom někdo si dal pivo kdo mohl... dezert v podobě palačinek se zmrzlinou cca hodku po obede je samozřejmostí....

Upraveno od Airman64

souhlas

Samozřejmě by ještě nebylo špatné kdyby jsme seděli u velkého stolu, ale to už je asi nadlidský výkon :-)

s dezertíkem souhlasim, a přesně, pokud by to majiteli nějak vadilo, tak fakt můžeme jet jinam i s nějakou projíšťkou, třeba železná ruda nebo tak, je tam toho bambilion

Jasně neboj se toho.Máš fuk jestli tam přijede organizovaná skupina 30 lidí a nebo by přijelo 30 lidí zvlášť.Taky jim dáš k dispozici lístek a je to.Jste zvyklí na frmol tak máte výhodu :-)

Přinejhorším jim Michale skočíš do kuchyně pomoct. ;-)

Jinak pro případné zájemce vyjíždím s Vickem s okolí Ostravy už ve čtvrtek a pravděpodobně to bude chvili po 3:00 ráno .. Nabereme svižnější tempo aby nám tech 480 km uběhlo jak voda a přesvědčili mapy.cz že ten jejich čas je velmi dlouhý a že se to dá zvládnout za kratší dobu :-) Natankujem hopsinkovou šťávu do nádrží vybereme prachy z bankomatu na pokuty a na oběd by jsme tam mohli bejt :-) Jedem směr --> Ostrava ---> Olomouc ---> Brno ----> Humpolec ---> Pelhřimov ---> Tábor ---> Písek a jsme tam :-) A ještě stihnem prohnat místní holky :-)

• Autor

S tím proháněním Vám nepomůžu :D Ale chtěli bychom taky vyjet ve čt :) S tím, že jedete přes Brno bychom se mohli přidat, ale budeme vědět až nějak těsně předtím v kolik budeme vyjíždět :)

Bája

ve tři ráno??? a jinak jsou u vás doma všichni v pořádku?  :kol-28:

Ahoj,

tady se to rozjelo. Prijedu. Jako tradicne v SO rano do nedele. Chatka.

Dik.

ve tři ráno??? a jinak jsou u vás doma všichni v pořádku?  :kol-28:

No Štěpáne dle Radka kamioňáka je to cesta tak na 7 hodin a proto to Hanys takto prozatím zorganizoval víš.Možná že vyjedem až o půl 4  :kol-28:

Tak jako u nás není problém nakrmit i 60lidí :D Ale jde o to,že když nás bude 30 a přijedem tam na dvanáctou tak by to kuchaři asi nerozdejchali,ale jako máme šikovný kuchaře to se musí nechat. Jen prostě nám jde o to aby nikdo zbytečně moc nečekal dlouho a tak :) Takže tam se to spíš jede na fofr,ale když by vám nevadilo si počkat tak to nějak pořeším :) Ale předem asi říkám volný ýběr asi neuspěje. Ale já to nějak pořeším :) A když tak já běhám po place né po kuchyni tam bych jim spíš dělal starosti než užitek :D

V sobotu jdu do práce tak jim to hned nahlásím. Jen na place do kuchyně radši ne. Ty by prskali :)

klíďo si počkáme, nikdo nečeká, že když nás přijde třicet najednou, tak budeme chtít do 20 minut jíst, to uplně pohoda

7 hodin, odkud jedete, vždyť jste někde okolo Bohumína ne, po dálnici k jihlavě to máte za chvilku a z jihlavy přes tábor další chvilku, tak 5 hodin max, spíš míň, samozřejmně když se d1 nevyklopí náklaďák s kyselinou

Upraveno od Doktorone

Jo tak my když neudělme 200 jídel za oběd tak se ani nezahřejem. Takže by to mělo být v klídku :) 

klíďo si počkáme, nikdo nečeká, že když nás přijde třicet najednou, tak budeme chtít do 20 minut jíst, to uplně pohoda

7 hodin, odkud jedete, vždyť jste někde okolo Bohumína ne, po dálnici k jihlavě to máte za chvilku a z jihlavy přes tábor další chvilku, tak 5 hodin max, spíš míň, samozřejmně když se d1 nevyklopí náklaďák s kyselinou

nevím no semtam nějaká pauza,semtam nějaká odstávka nebo práce na dálnici a hnedle máme pořádný skluz.Uvidíme jak to domluvíme

takhle, nechci vám do toho kecat, ale aby jste tam nepřijeli v 7 ráno, to by na vás asi koukali, myslim že tak 4 a půl hoďky v pohodě, 5 i s mekáčem a ještě kávičkou někde

Pohoda :-D my máme rádi klidný pozbytek dne :-) Že tam budme dřív nic se neděje :-)

JInak k te restauraci pokud mi v době oběda řeknou že nemužu si vybrat z jidelniho listku naco mám chuť tak okamžitě du jinde... Takže to pořádně pozjišťuj... A pokud to je problém tak bohužel nebudou mit tržbu... myslím, že mluvim za většinu lidí ...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.