Petr1438 Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Zdravím všechny, mám otázečku jelikož jsem si měnil před nějakým pátkem led podsvícení na budíkách,tak jsem jen dodělával podsvícení ručiček do červené barvy. Ale jelikož se muselo to malinko upravit a přidat led diody,jak na stav teploty tak i na stav paliva tak se nahoru přidávaly odpory cca 3 kusy asi 250ohmů ale to přesně nevím. Tento rok mi to začalo nějak poblikávat to podsvícení jen ale paliva měl jsem to již už doma a přeletoval jsem odpory tak aby tam nebyl studenák sice tam nebyl ale raději jsem to udělal. Nestalo se toto již někomu nebo aspoň nápad či rada by nebyla? Díky všem Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr1438 Vloženo 15. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Prikládám foto kde se přidával Rezistor a kde se dávala LED dioda zelená na podsvícení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.