426kahemi Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Zdravím Vás. Mám dotaz ohledně origo škodovácké navigace DX, třeba se s tím již někdo z Vás potkal a nebo budete vědět, kde by mohl být zakopaný pes.. Octavia I RS, rok 2003, originál DX (A) od výroby.. Řeším problém, že navigace běží, funguje vše jak má, vše hraje, ale pouze do doby než vypnu zapalování... Při každém dalším zapnutí klíčku musím tak na 10 vteřin vytáhnout spodní konektor na navi, zadám kód a zase vše ok, ovšem opět než se vypne klíček... Nejdříve jsem si myslel, že by to mohl dělat redukční konektor na AUX výstup, ovšem problém přetrvává i po odpojení... Zkoušel jsem již taktéž odpojit origo CD changer, nenechávat navigační CD v navi, ale nic... Veškerá kabeláž ok... Nějaká rada?? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonardus Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 No a co to vůbec dela když vypnes to zapalovani? Nejak sem to nevypozoroval z toho prispevku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
426kahemi Vloženo 17. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Pardon, máš pravdu.. Tím vypnutým zapalováním jsem měl na mysli i vytažení klíčku, prostě moment kdy se navi vypíná... Zhruba na 10-15 sekund bliká kontrolka SAFE režimu, a jakmile zhasne, je konec... Potom už jde navi zapnout pouze tím že opět vytáhnu na zadním panelu štekr a opětovně ho zapojím... Je to docela opruz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonardus Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Možna blbost, ale jak je na tom baterka v aute? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
426kahemi Vloženo 19. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Úplně v pohodě, je zhruba 3 měsíce stará, auto jezdí takřka každý den cca. 50km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusl Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 skontroluj či náhodou nemáš prehodené piny +30 (stálych 12V) a +15 (12V sa objaví po zapnutí klúčika, a zmizne po vytiahnutí). Doteraz to fungovalo normálne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonardus Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Jestli je tam navi od vyroby tak to asi nebude prehozeny, a ikdyby bylo, tak by maximalne při zapnuti musel zadavat kod ale nezaseklo by se to. Zkusil bych diag, zkontrolovat všechno napajeni, jestli se opravdu něco neztraci a pak bych asi hledal jiny dx. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
426kahemi Vloženo 27. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Děkuji Vám za rady. Asi to vyřeším tak, že si někde zkusím vypůjčit jiné DX a uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.