Mokros Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 (editace) Zdravíčko pánové chci se na něco zeptat, známej má tu samou Octávii jako já... A našel jeden velkej problém... zjistil že se mu nějak ztrácí vode z expanzky, že asi týden zpátky mu začla kapat voda z výfuku (nikdy si toh prý nevšiml) což vím že je to u aut běžný jev, ale na víčku je strašně moc emulze, vypadá to na těsnění pod hlavou nebo co to může být?Vodní pumpa v háji?Jinak je to těžké opravit??? Níže máte pár fotek.... EDIT by Pawouk - upravil jsem název vlákna Editováno: 17. leden 2014, autor: Pawouk Úprava názvu vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Voda z výfuku v zimě může být normální. I šlem je normál ale nesmí se ztrácet voda, to chce spraviti co nejdřív.ja mel teď šlemu jeste víc, stačilo k tomu párkrát vyjet a zajet do garáže když jsem tam něco kutil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.