Alchemix Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Jak docílím toho abych mohl motor vytočit při zařazeném neutrálu na více než 4000ot/min.? Podotýkám že mám DSGčko. Někde jsem viděl video co se musí vypnout a udělat aby to šlo, ale nějak jsem to pozapoměl, včera jsem to testoval a nepřišel jsem na to... Zkoušel jsem vypínat ESPčko a nic.... Díky za radu alec: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 a na čo je to dobré? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alchemix Vloženo 26. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Natočit zvuk výfuku na místě atd atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 To, co popisuješ je Launch Control a ne každé DSG to má. Dobré to je na maximální rozjezd, ale v serii je to cca 3000 ot/min. Musíš mít vypnuté ESP, dát S, nebo manuál, levačka na brzdu a pak plyn, po zvednutí otáček pustit brzdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 (editace) On ale nepise nic o launch control, on chce jen vytocit motor na miste, coz pro motor moc dobra vec neni a celkem zamerne to nejde. Editováno: 3. Únor 2014, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 A no jo, píše neutrál :-) Na neutrál s tím ale osobně nemám problém a jde mi to, ale opravdu nevidím důvod, proč by to měl někdo dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alchemix Vloženo 3. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Tobě jde u DSGčka vytočit motor na neutral nad 4tis. otáček? Co máš za auto a jakej rok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Pokud se nepletu, šlo mi to na GTI rok 2005 a i teď na ED30 2008. Je fakt, že jak to je na Škodě, to nevím :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.