Přejít na obsah

Referencni vuz Skoda Auto

O.v.i.

Doporučené příspěvky

Zpátky k tématu..známí mají taky auto přes Havex,rok staré, najeto cca 20000 km (takových tam asi bude většina). Záruka jim normálně běží klasická..můžou kamkoliv. Jen u těch referenček mi přijdou občas zvláštní některé výbavy..např. dát na 1.4 xenony apod..

Jj, i Fabia i Okinka měly takříkajíc nadstandart výbavu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 roky později...

Ahoj, jsem tu nový Martin - Žďársko, jo zajímá mě toto téma ohledně pořízení referenčních vozů. Máte někdo prosím kontakt jak se dostat přímo k referenčním vozidlům popř. nějakej seznam, co tam právě je nebo bude? Sem tam dovezu auto z EU, povozím se a prodávám. Jenže teď se fakt blbě prodávají ojeté auta a tohle by mohlo být zajímavější - jsou to zánovní auta. Předem děkuji za odpověď (e-mail nebo ICQ: 466-650-124) Martin

:o ty voe to sou manevry - muzes mi napsat prosimte (mail, ICQ) kolik by tak stala O2 v ambiente a chtel by taky 16ku FSI nebo ten 77kW TDecko - ty auta maj +- 25000 nalitano ze?

Až vyjde další nabýtka, tak ti jí přepošlu.

jak casto vychazi? a kdy se ted ocekava dalsi?

Odkaz ke komentáři

Ahoj, jsem tu nový Martin - Žďársko, jo zajímá mě toto téma ohledně pořízení referenčních vozů. Máte někdo prosím kontakt jak se dostat přímo k referenčním vozidlům popř. nějakej seznam, co tam právě je nebo bude? Sem tam dovezu auto z EU, povozím se a prodávám. Jenže teď se fakt blbě prodávají ojeté auta a tohle by mohlo být zajímavější - jsou to zánovní auta. Předem děkuji za odpověď (e-mail nebo ICQ: 466-650-124) Martin

:o ty voe to sou manevry - muzes mi napsat prosimte (mail, ICQ) kolik by tak stala O2 v ambiente a chtel by taky 16ku FSI nebo ten 77kW TDecko - ty auta maj +- 25000 nalitano ze?

Až vyjde další nabýtka, tak ti jí přepošlu.

jak casto vychazi? a kdy se ted ocekava dalsi?

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

tak jsem si to tady o těch referentských autech přečetl a je to moc zajímavé počtení. Takže mám referentskou eresu (2.0TFSI kombi). Auto je v plné náloži. Způsob nabytí auta je ale trošku jiný-ta auta se draží. A to tak, že je draží autorizované servisy a financuje to jedna banka, která vydá servisu velký techničák až poté, co je zaplaceno (popř. uzavřena leasingová či úvěrová smlouva). Ceny jsou proto podle mne úplně normálně stejné jako jinde na bazaru-akorát je na to většinou 4-letá záruka (ovšem jen 60.000km) a protože se referentská auta prodávají po roce (náběh tedy mezi 20-30 tisíci) zbývají tam v podstatě cca 2,5 roku záruky ale s malou možností nájezdu km. Jinak je tam asi docela výhodou jistý původ auta a to, že do servisní knížky a protokolu vepíšou kdejakou blbost, aby ze sebe sňali možnost nějakého pozdějšího dohadování-já tam měl"poškozené čalounění PZ dveří", no...hledal jsem to asi tři minuty a skutečně našel , že je tam takový rýpanec "durch" přes tu kůži nebo koženku nebo co to vlastně je. Alé má to tak asi milimetr... Ale zase sleva z 912.000 na 537.000 mi přišla dost zajímavá (Columbus,střešní okno, Sound system, zatmavená okna a všechna v elektrice, changer,18-tky, couvací čidla předek i zadek-sice na prd ale jsou,tempomat no a tak)

Odkaz ke komentáři

No my také z auto color desing Rýmařov a jsem velmi spokojen. Motor 1,9 tdi manuál a super výbava ,ale byla malinko dražší oproti jiným z klasického bazaru. Avšak je tam jakási ta záruka a jistota na původ a servisní dokumentaci včetně najetých kilometrů. :palec2:

Editováno: , autor: DEZENT
Odkaz ke komentáři

• o 4 roky později...

čau 

Mám 3-tí auto z HAVEXU a nedám na firmu dopustit!!!

Vše OK 

Poslední auto  Š.Octavia II Face2.0 TD  2012 -- pro otce.

Moje  auto  Š.Superb II  2.0 TDI  2012 .

Předtím oba Š Octavia 1.9 TDI 66kw chip 87kw .

Dnes oba 2.0 TDI CR 125 kw a naprostá spokojenost.

S pozdravem  Macc         :kol-47:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...