Trnka46 Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Hola, chtěl bych se zeptat, poslední dobou občas slyším od zadní nápravy tupé rány. A to hlavně když jedu na "rovné" silnici. Když jedu přes hrby, tak neslyším nic. Už jsem x-krát prolézal auto, jestli nemám uvnitř něco pohozené, co by mohlo mlátit, no v kufru mám celou dobu jen deštník a škrabku na skla. Má někdo podobné zkušenosti? Popř. jak to řešit? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marecek 1.9TDI Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Ahoj ja mam podobny problem uz som to z mechanikom pozeral 3x ale nic tam nieje mne zase nieco rezonuje z prednej lavej casti vsetky plasti su poriadne dotiahnute tiez ked idem po jamach nic nepocujem ale ked mam nizke otacky tak do hrkoce alebo ked idem po hrboloch tak to pocujem som stoho na nervy nema niekto skusenost? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leguan504 Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 koukni na spodní pant dveří řidiče jestli nema vuli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.