Únor 13, 201411 r Autor Tak jsem dojel na vrakáč pro cívku, koupil jsem tesla cívku za 4 kilča a feliška drandí o 106 děkuji všem zúčastněným, že měli pevné nervy.
Únor 18, 201411 r Autor Jsem tu zpět, nasrán a zoufalej. Po vyměně všeho auto jezdilo, až do té doby než opět chcíplo. Jel jsem z kopce na 4. rychlostní stupeň a 4krát to bouchlo do výfuku a chcíplo. Zkusil jsem to opět nastartovat a zas to střílelo do výfuku, ale nenaskočilo. Nevíte čím to může být ?
Únor 18, 201411 r Autor Zapaluje na 100% zkoušel jsem svíčky ukostřit venku a fungujou. Tomu falešnému vzduchu rozumím že netěsní někde sání ? BTW: nemůže to být výfukem, koncovka je ve strašném stavu.
Únor 19, 201411 r Autor Spatne si to pochopil. Nevím co znamená falešný vzduch. Ten výfuk jsem nemyslel s tím falešným vzduchem. Jenom sem se chtel zeptat jestli se třeba nemohl ucpat výfuk a dusit se.
Únor 20, 201411 r Autor Před vzduchovým filtrem je vroubkovaná tlustá trubka, která nikam nevede. Může to být ono ?
Únor 20, 201411 r NE. Falešnej vzduch je vzduch, kterej pronikne do sacího traktu NĚKDE mezi přírubou NAD ŠKRTICÍ KLAPKOU a přírubou mezi hlavou a sacím potrubím = prostě nejde kolem škrticí klapky a neomezeně si prolejzá kudy sám chce = nebo kudy mu umožníš prolézt. Upraveno Únor 20, 201411 r od Ekkar_z_Bastlírny
Leden 2, 201510 r Ahoj, máme s naší felinou (avšak 1,3 MPI) stejný problém už 3 rok viz. http://forum.skodahome.cz/topic/125719-13-mpi-zhasnutí-motoru-po-zahřátí/#entry1850763
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.