ka_r_los Vloženo 29. leden 2019 Sdílet Vloženo 29. leden 2019 ne, max loketní opěrka a opěrky hlavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2020 Prosím vás, aké sú rozteče dier na koľajniciach? Ja idem meniť sedačku v Peugeot 3008 (aktuálnom), lebo to je niečo hrozné. Predtým som mal 508 a nemal som problém. Len tie neviem nikde zohnať. Tak skúšam kúpiť sedačku z OII. Nemáte niekto na predaj btw? Ďakujem pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exer20 Vloženo 16. leden 2022 Sdílet Vloženo 16. leden 2022 Ahoj. Prosím tě potřebuji poradit. Koukal jsem na elektroinstalaci vyhřívani předních a zadních sedaček jak u O2 tak u těch z S2. A on S2 ma jinde umístěný jednotky výhřevu tu pro přední sedačky mám pod sedadlem rodič a tu pro zadní sedadla ma pod spolujezdcem. Moje otázka zní zda to budu aspoň předek fungovat tak jak je kabeláž pro O2. Zapojení je úplně totožné jen kabeláž je jinak tažna. A nebo to budu můžeš v těch sedačkách předělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek2007 Vloženo 11. Květen 2022 Sdílet Vloženo 11. Květen 2022 Tak přední sedadla Superb 3 jdou do O2 bez úprav (teda kromě konektorů), ale jinak jednoduchá výměna, tvarování sedaček a posez je dle mého subjektivního pocitu lepší, i když sedák není delší, jak jsem doufal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.