JirkaTesner Vloženo 28. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2012 Mám problém s osvětlením interiéru.Stropní lampička a obě zadní svítí pořád i při zavřených dveřích a taky při zamčení.lampičky se dají vypnout,ale když už tam jsou tak by mohly fungovat. Jediná věc které jsem si všiml je,že když zamknu auto tak světlo svítí o trochu menší intenzitou,ale stále Předem děkuju za všechny rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 28. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2012 No skus pohledat tady na foru tema mikrospínač . Asi máš špatný v některých dveřích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaTesner Vloženo 12. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2012 Ale je divný,že když zavřu jakékoliv dveře tak mi to na displeji zmizí.Pokud by byl špatný mikrospínač tak by mě to ukazovalo např. stále otevřené dveře.Osvětlení ve dveřích a pod nohama normálně zhasne,ale horní lampička a dvě zadní po zamčení auta pořád svítí,jen trochu míň,ale stále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PISOO Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Zdravim. Uz zo dva dni mi nevypina osvetlenie v interieri. Ked maju zhasnut len znizia intenzitu ale stale svietia. Nasiel som podobne tema, no chalan nic neporiesil. PLS, kto ma skusenost, budem rad, ak sa o nu podeli. Dikes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Tvojí povinností je pokračovat v již založeném vlákně (a je jedno, jestli se tam něco vyřešilo, nebo nevyřešilo) a ne zakládat nové... Vlákna jsem spojil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PISOO Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 ...a este dodam ze spinace vo dverach su vporiatku. Maxik fsecko ukazuje ako ma.. Uspinac v Lavych Prednych som uz vymenil bo bol kaput... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 (editace) Stropní lampičky jsou spínané minusem, tedy kostrou. Hádal bych to na uhnilý spoj u komfotky, který se dotýká někde na kostru, Nebo zlomený kabel, který se také někde ukostřuje. Jdi po kabelovém svazku od komfortky až po levý A-sloupek. Mikrospínače to nebudou, když maxík a spodní osvětlení dveří a nohou funguje (o tom jsi sice nepsal, ale předpokládám, že je to tak)... Editováno: 1. Únor 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PISOO Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 jj je to tak. Tiez typujem tie kable pri komfortke. No budem stym robit az ked domof pridem bo som v zahranici v praci. Diky moc za radu. Dam potom vediet ako to dopadlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimosak Vloženo 24. Září 2020 Sdílet Vloženo 24. Září 2020 Zajimalo by me jak to dopadlo? Mam stejny problem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 24. Září 2020 Sdílet Vloženo 24. Září 2020 no s velkou pravdepodobnosti jsou to kabely dole v podlaze! rozeber v podlaze spoje tam bude chyba malokdy je chyba jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.