69Blade Vloženo 30. leden 2014 Vloženo 30. leden 2014 (editace) Zdravím všechny. Koupil jsem si Octavii II combi 1.6 FSI (2007, 116tis. km) a po měsíci začal ztrácet výkon, do mírného kopce auto nechtělo jet dusilo se a teď už se pořad dusí a nechce vůbec jet ale na volnoběh se to nedusí... Vyměnil jsem tam filtry (vzduch,palivový) pak svíčky, EGR ventil a palivové čerpadlo. Diagnostika nehlásí žádnou chybu. Auto jede max do 3000otáček. Při jízdě když šlápnu na plyn až na podlahu tak se nic neděje. Díky za rady Editováno: 30. leden 2014, autor: 69Blade Citovat
XTomos Vloženo 31. leden 2014 Vloženo 31. leden 2014 Jak není výkon, tak se jde prvně po váze vzduchu. Takže odpojit konektor váhy, nastartovat a zkusit jestli bez ní to na defaultní hodnoty nepojede lépe? Citovat
liej Vloženo 7. Květen 2014 Vloženo 7. Květen 2014 Zdravím všechny. Koupil jsem si Octavii II combi 1.6 FSI (2007, 116tis. km) a po měsíci začal ztrácet výkon, do mírného kopce auto nechtělo jet dusilo se a teď už se pořad dusí a nechce vůbec jet ale na volnoběh se to nedusí... Vyměnil jsem tam filtry (vzduch,palivový) pak svíčky, EGR ventil a palivové čerpadlo. Diagnostika nehlásí žádnou chybu. Auto jede max do 3000otáček. Při jízdě když šlápnu na plyn až na podlahu tak se nic neděje. Díky za rady Ahoj, mam úplně ten samej problém,povedlo se ti to nějak vyřešit? Děkuji za odpověď. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.