stafa Vloženo 17. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2021 @pan_zelva Sem si sa pozeral? https://forum.skodahome.cz/topic/30617-servisy-škoda-doporučujeme/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elcocheroto Vloženo 26. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2021 Ahoj, já byl tento týden v AS Klokočka na Barandově, vlastní olej mi nechtěli dovolit (přestože jsem ze starších příspěvků pochopil, že tady by to neměl být problém). Celková cena prohlídky s výměnou oleje a pachoveho filtru necelých 6 tisíc. Co mě překvapilo je, že když jsem auto přivezl domů, našel jsem pod kapotou docela velký kus pečiva. Snažil jsem se to u nich reklamovat, ale odbyli mě, že si to tam údajně donesla sama kuna, a je to prý běžné. Mně to teda přijde jako pořádně velký úlovek na takovou kunu. Plus si říkám, proč ta auta před předávkou nekontrolují, pokud se s tím setkávají často Takovéhle pečivo pod kapatou přeci bude pro další případné hlodavce velkým lákadlem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.