pepino17 Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Zdravím vás.Vie my niekdo poradit ako vymenit lanovody?Treba toho vela rozoberat,su na to nejake triky?Ešte som to nerobil,tak sa obraciam na vas.Dakujem za každu radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 ako to vymeniť ti bohužiaľ neporadím (nerobil som to) ...len by som sa chcel spýtať prečo to ideš meniť,nie je to tak bežná vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepino17 Vloženo 6. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Pri zhadzovaní a nahadzovaní prevodovky som buď cvikol lanovod alebo som ho velmo zalomil ked som ich vyvezoval.Pred opravou to bolo ešte v poriadku.Po odpojení lanovodou idu rychlosti pekne myslim paku na prevodovke.Rych.páka ide stuha po odpojený a to 1-2-5. 2-4 ide pekne,tak by som ich chcel vybrat von a pozriet to,len neviem ako na to aby som nemusel pol auta rozoberat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepino17 Vloženo 5. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 To nik nevie poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.