Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

prý by to mělo mít jakýsi dvojitý alarm, nemohlo by to být ono? Přepínač služební/ soukromý to ne, auto bylo jen v osobním užívání

Vloženo (editace)

Kdes to kupoval? To auto je pravděpodobně dovezený z Německa kde jezdilo jako autoškola nebo mohlo být upraveno pro invalidu ale ta autoškola je to na 99%.

Editováno: , autor: šulda
Vloženo

hmmm to koukám. stejně se mi to nezdá, auto je v perfektním stavu, myslím tím vnitřek. auta v autoškole si pamatuju jako zničený hujdy. nikde ani památka po přídavných pedálech. a ten vypínač je schovanej v zadním popelníku. 

Vloženo (editace)

Auto se dá lehko vylepšit ale pokud bych chtěl znát o co jde tak bych se jich zeptal, jeden eamil by to spravil. Třeba jen někdo použil jejich udělátko.

Editováno: , autor: šulda
Vloženo (editace)

Power box by to byt mohl, ale proc by byl vypinac takto schovany? Dalsi vec je, ze power boxy vetsinou moc vykonu nepridaji. Ze by tento byl vyjimkou?

Editováno: , autor: LucasCZE
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Šuldo měl jsi pravdu, vypadá to na autoškolu, truchu jsem se podíval pod plasty a jsou tam díry navíc a utrhaná ta izolační pěna. Nad pedálama je navíc trubička s hřídelkou, zcela jistě je tam přidávaná takže to opravdu vypadá na autoškolu, Jsem z toho zklamanej, myslel jsem si že kupuju auto po dědkovi ale ve skutečnosti to řídilo tisíc různejch lidí. Co se týče interiéru auto vypadá jako by včera vyjelo z továrny takže buď jsou ty materiály tak kvalitní nebo už to někdy vyměnil za nový. N adruhou stranu, bolesti tohohle motoru jsou vyměněny za nový (vstřikovače, turbo, hlavu hodlám ještě zjistit) takže snad by to mělo být v cajku. Byl jsem s tím na kompletní diagnostice a jediná závada byla studenej spoj v pravým zrcátku tak snad to bude fungovat.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...