Publikováno Září 1, 200619 r Poridil jsem si nove autoradio Pioneer misto ukradeneho Symphony, ale resim problem, jak ho uchytit. Strcil jsem do palubky ten plechovy ramecek, ktery k radiu je, ale ty plisky, ktere bych mel vyhnout do stran, aby cely ramecek i s radiem drzely, neni kam vyhnout. Urcite podobny problem musel nekdo resit, tak jsem se snazil pouzivat funkci "Hledat", jak vsichni radime novacku, ale bez uspechu :-( Ma nekdo tip, jak to tam nejlepe uchytit? Diky V.
Září 2, 200619 r proč by to nemělo jít uchytit? Mě to tedy alespoň šlo bez problémů. ještě jsem neslyšel, že by to někomu nešlo
Září 2, 200619 r Jejich tam po obvodu dost na to aby některý šel zajistit za tu hranu plastového rámečku.Zkus to znovu, uvidíš, že se to podaří. U některých značek jsem se s tím sice setkal, ale Octa mezi ně nepatří.
Září 2, 200619 r Autor Tak jsem mel asi nejakej divnej ramecek, ale zadnej z tech plisku nesel vyhnout nebo byl mimo. No nic, poradil jsem si drobnou upravou toho plastoveho boxu, kam se ramecek upevnuje a vse sedi jak prdel na nocnik :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.