VladaTP Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Poridil jsem si nove autoradio Pioneer misto ukradeneho Symphony, ale resim problem, jak ho uchytit. Strcil jsem do palubky ten plechovy ramecek, ktery k radiu je, ale ty plisky, ktere bych mel vyhnout do stran, aby cely ramecek i s radiem drzely, neni kam vyhnout. Urcite podobny problem musel nekdo resit, tak jsem se snazil pouzivat funkci "Hledat", jak vsichni radime novacku, ale bez uspechu :-( Ma nekdo tip, jak to tam nejlepe uchytit? Diky V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 proč by to nemělo jít uchytit? Mě to tedy alespoň šlo bez problémů. ještě jsem neslyšel, že by to někomu nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 Jejich tam po obvodu dost na to aby některý šel zajistit za tu hranu plastového rámečku.Zkus to znovu, uvidíš, že se to podaří. U některých značek jsem se s tím sice setkal, ale Octa mezi ně nepatří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 2. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2006 Tak jsem mel asi nejakej divnej ramecek, ale zadnej z tech plisku nesel vyhnout nebo byl mimo. No nic, poradil jsem si drobnou upravou toho plastoveho boxu, kam se ramecek upevnuje a vse sedi jak prdel na nocnik :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.