molczik Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Rozebírání nepřichází v úvahu, kort když je to tak, jak píše Hravec. Zkusím s ní taky cuknout. Díky moc za tipy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Jo, ta guma kolem je jakoby ke střeše přicuclá, takže trochu silou táhnout ale ne rychle jen tlačit a počkat až povolí, jak se pohne tak už to jde OK 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Nevím co v té výrobě dělají ale mírně nakřivo byla na obojích našich OIII a viděl jsem i na salonu. Normálně jsem za ní s citem vzal a porovnal jí, jde to sice stuha ale jde to. Nic jsem nerozebíral a dvakrát s úspěchem narovnáno. kdo se nebojí vyhrává asi nějaký pidlooký Polák na lince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Asi jo, viděl jsem křivě i na supu a zajímavé že vždy na stejnou stranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 nebo se to právě tím přicucnutím gumy pohne - tedy po dotaženíto má pak má tendenci se pohnout, když v té gumě vznikne nějaké pnutí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Chlapi, mě to nejde. Bojim se, že to utrhnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 jak to můžeš utrhnout? zespodu je matka jako prase něco v tomto smyslu, leda bys mohl promáčknot střechu, kdybys to páčil...: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 OK. Jdu na to! dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Tak upraveno, už je rovně! Dik moc!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 no vidíš to a ani to nebolelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 jj, trochu síly to prostě chce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.