kutilferda Vloženo 21. Květen 2019 Sdílet Vloženo 21. Květen 2019 (editace) DĚKUJI tak jsem srovnal, mfa mám , budíky tedy nepotřebuji kuchat, mám 2015, takže je pro mne podstatný konektor páček po11/2013,BCM konektory jsem ještě neviděl, pouze nahmatal hodně hluboko :-) Jen mi nesedí jedna věc viz foto, chyba tisku???? Ty piny koupím na pultě někde? Editováno: 21. Květen 2019, autor: kutilferda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 21. Květen 2019 Sdílet Vloženo 21. Květen 2019 Jak nesedi? Mas to tam ode mne jasne napsany, Oranz a cerny je pred BCM spojen/spajen ... ale dale pak vede kazdy dal, jeden do motorovky, druhy do BCM ... konektory poptej nejakeho garaznika, vrakoviste, je to jeden z nejcastejsich interierovych pinu ... jinak se daji koupit v CR, ebay, ali ... hlavne ne ve skodovce ty jejich megapredrazene opravne sady ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 21. Květen 2019 Sdílet Vloženo 21. Květen 2019 Jo to jsem pochopil já jen že v tom dílenském manuálu ve foto plyn mají tedy zřejmě tiskovou chybu jak jsem tam vyznačil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 21. Květen 2019 Sdílet Vloženo 21. Květen 2019 (editace) Nevidim cely screen shot ale asi nemaji, jestli myslis ze na jednom je 35 na 35 a na druhem 35 na 36, tak to je ale spravne, kouni na obrazky a na index ( cisla ) an spodni strane Elsy ... an screenech to nemas, ale je to dobre ... v prvnim schematu jsou cary nad sebou na pozici 35, tudiz 35 jde na 35 ... na druhem jsou o jedno posunuty, z indexu 35 jde na index 36 a opacne ... to jsou zaklady schemat v Else :) Editováno: 21. Květen 2019, autor: danikd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 21. Květen 2019 Sdílet Vloženo 21. Květen 2019 Díky za vysvětlení :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 21. Květen 2019 Sdílet Vloženo 21. Květen 2019 (editace) Bez toho indexu by byla prace se schematy peknej opruz ... kdyz se to bejde na jednu stranku, OK, ale kdyz to je slozite schema, dost to pomuze ... Vyzkousej si to, v Else kliknes dole an index a udela ti to sloupec, pripadne kliknes na "konec dratu" - tady treba na tu 36 a ono ti to hodi kurzor tam kam to vede ... Ted uz ti to pujde lepe, tak at se zadari ... Editováno: 21. Květen 2019, autor: danikd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 21. Květen 2019 Sdílet Vloženo 21. Květen 2019 Mám jen pdf, tam si toho můžu naklikat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 21. Květen 2019 Sdílet Vloženo 21. Květen 2019 To jo, tam si muzes klikat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 (editace) Malá otázka... Nejde mi nakodovat motor, je tam 2 stále a 5 nejde zapsat, nelze to změnit Editováno: 30. Květen 2019, autor: kutilferda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 co to pise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 dej sem komplet log ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 Trošku amatérsky pro mne, co přesně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 KOmnpletni scan z VCDS ... nebo prvne, jake mas presne oznaceni BCM 1S0 937 XXX X ... dopln 4 X :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 090d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 Tak v poho, kodoval jsi pri zapnutem zapalalovani nebo zapnutem motoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 Určitě... Bcm mi šlo, budíky asi už zapnuté byly, jen ten motor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 ne myslim jestli jsi mel natoceny motor nebo jen zapnuty klicek ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 Myslím že jen zapalovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 (editace) pro jistotu...zkus to jeste jednou, pouze zaple zapalovani ... oni jednotky motoru nemaji rady kdyz je chces kodovat pri bezicim motoru ... Editováno: 30. Květen 2019, autor: danikd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 (editace) Dnes to šlo ?nechal jsem tam 2 a 5 tedy, teď už jen pohledat ty piny, co mi přišli před 14 dny a nemůžu je najit už 2 dny Editováno: 30. Květen 2019, autor: kutilferda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 No vidiiis, no hledej hledej :) BCM zapojeni je chutovka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 To jo,ještě jsem nenašel vhodnou polohu, jak se tam dostat a ještě tam mastit ty konektory.. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 To pak najdes a jde to ... zapojoval sjem tam tak 20-25 pinu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 Mám je, ale koukám že mají jiné číslo 6u0972505p,tak snad tam pujdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.