miklisek Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Je to tu už několikrát na foru, jak sundat znaky a nápisy. Buď vlasec a podříznout nebo ohřát hrokovzdušnou pistolí (nebo fénem), mechový podklad s lepidlem pak změkne a jde to pak docela dobře sloupnout bez použití většího násilí (akorát pak je to většinou nepoužitelné). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 A jak jste to tam znova přilepili? mám dobrou oboustranou pásku ale mám strach aby nebyla moc vysoká... jak jste to řešili vy co jste znak demontovali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Původní znaky, které po sundaní již nemají origo lepicí vrstvu bych přilepil PU lepidlem, případně tou kvalitní oboustrannkou (tloušťkou bude cca odpovídat lepící vrstvě z výroby)... já kupoval znaky nové (které následně prošly úpravou), čili s neporušenou origo lepicí vrstvou, pomocí které jsem znaky přilepil a nic jiného nepoužíval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Kupoval si nové s čiernym lesklým podkladom? A do biela potom nastriekal alebo je to nejaka folia? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Bylo mi doporučeno koupit ty staré s matným, barva se na nich lépe chytne. Nastříkáno kombinací plnič + barva vozu (bílá candy), chromové části následně plastidipem 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 16. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 a když jsi dával ten bílý podklad, jak jsi zamaskoval ty chromované části? Protože, jestli se nepletu, jde vidět před úpravou do černé, že jsi měl kombinaci chrom/bílá...? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marko100le Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 (editace) taktiež sa pridám s úpravou emblémov. z aliexpressu som kúpil čierne lesklé následne rozobral ,šlo to pekne dať dole aby som nastriekal spodok emblému do farby auta. tu je výsledok. už sa teším keď budú na aute a čo sa týka ceny 8 Euro (aj dáke drobné) emblémy z číny a farba + lak origo škoda 12 Euro (to som už mal na opravy po kamienkoch) https://www.aliexpress.com/item/32955407216.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d6r2TbN https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/hfb381086-sprej-bezova-cappuccino-skoda-22192.html farby majú asi všetky Editováno: 25. Únor 2020, autor: marko100le Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marko100le Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 (editace) Chvílku sme tu mali pekne , tak sú znaky už na aute. som spokojný Editováno: 22. Březen 2020, autor: marko100le 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marko100le Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 (editace) pre info: aj originál znak aj aj ten objednaný z číny sa dá pekne rozobrať tak že ak si trošku šikovný nič nepoškodíš. je to tam nacvaknuté. prikladám aj foto Editováno: 15. Červenec 2020, autor: marko100le Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 15. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2020 rozebral jsem orgo znaky a hodil do černého lesku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.