DominikD Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Zdravim vás ... nevedel by my niekto poradit s mojim problémom? kde začat alebo ako začať s opravou čo može byť zlé ?kde sa nachádzaju čidla ktore by som mal skontrolovat atd. Najprv mi začalo svietit ESP a potom asi po mesiaci začala aj kontrolka ABS spolu s blikajúcou kontrolkou ručnej brzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Menty91 Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 U toho ABS muzes mit špatné nějaké čidlo a nebo jednotku ale jednou mi to dělalo kdysi u octavky a vyměnil jsem pojistky a bylo to v pohodě ostatni netuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 (editace) Kamaráde jako první je to třeba nabodnout na VAGÍNU Editováno: 12. Únor 2014, autor: Airman64 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Jo jo, moje řeč. Ta to ukáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 ja si myslim,ze to bude skrat... kamarad mel to same u audi A6,c4 1.9tdi a byl to velkej konektor kabelu u abs... a Vag mu ukazoval vselijake hlouposti... sel by jsem po kabelech... ten konektor rozpojil a fakt hnus... zelenomodra houba tam byla... po namontovani zpet vse fungovalo a zhasly ty kontrolky jak pises... jo a skakala mu do nouze prevodovka a po tomhle zakroku prestala... jen vzkusenost,snad pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 jinak vagem muzes napichnout a project se vtom a vag ti ukaze jake mas hodnoty na abs a jake je spatny cidlo... ale pac pises,ze ti blika parkovaci brzda tak by jsem typnul ten zkrat.... jen muj nazor... nejsem odbornik jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DominikD Vloženo 13. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Tak dal som to na vaga a napisalo my dve chybe ale neviem co to je : 18057 powertrain data Bus: Missing message from ABS Controller P1649.35-10----Sporadická 01424 yaw rate Sensor G202: Reference Wire 57-00 Electric Circuit Failure Vedel by mi niekto porDIT CO TO ZNAMENA ? CO vymenit ,? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 (editace) 1.Chybějící zpráva z ABS jednotky (což by sedělo na přerušení nějakého vodiče k jednotce ABS - to by mohl mít pravdu Láďa, viz jeho příspěvěk výše, čili zkotrolovat konektor k jednotce ABS, potažmo kabeláž) 2.čidlo G202 by měl být senzor zrychlení a je pod zadní sedačkou. Ale tady si opravdu nejsem jistý a může to mít spojitost s chybou č.1 (nemusí být špatné). Takže začal bych kontrolou konektoru k jednotce ABS a kabeláže. Snad mě někdo doplní, užitečnější radou. Jinak můžeš zatím štourat stránku Ross Tech (sice anglicky, ale překladač snad máš):http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Category:Fault_Codes (najdeš si Tvůj chybový CODE a jsou tam popsány všechny možné příčiny a jejich odstranění) Editováno: 13. Únor 2014, autor: SUP1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DominikD Vloženo 13. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Zatial vďaka za info.. a ak by bol chybný ten senzot nevedel by si my poradit kde by som ho zohnal ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 (editace) Tomu moc nevěřím, že by byl v háji, spíš bych to tipoval na řj ABS nebo kabeláž. Koupit se dá všechno, úplně poslední možnost je škodovka: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j1907639-senzor-zrychleni-oe-19674.html Ale opravdu si nejsem jistý, že je to správně, asi bych prolejzal diskuze, kde se dá (VW,dieselpower, atd): http://dieselpower.cz/forum_old/viewtopic.php?id=12&t_id=374 Popravdě s tímto zkušenost nemám, u čeho si nejsem moc jistý, do toho se radši nefušuju, jen se snažím Tě někam směrovat, nebo vžít do Tvé situace a ukázat, jak bych to řešil já Ještě se zkusím optat z mého okolí, určitě začni tou kabeláží a konektorem, jak psal kolega Ladislav :-) Editováno: 13. Únor 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Třeba pomůže ještě toto: http://audiklub.cz/forum/tema/33724-esp-audi-tt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Sup1: rozesmal jsem se (kolega Ladislav) :D jinak,kdyz je v haji ŘJ tak ji diagnostyka myslim nenačte... je to velkej konektor u abs... jen sundas dekl a rozpojis a mas hned jasno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DominikD Vloženo 14. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 CHalani mate u mna pivo vsetky kontakty som skonroloval precistil a div sa svetu vsetko zhaslo a vetko funguje ako má díky z rady 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Tak to ma bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlow Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Kde je ten velky konektor u abs??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlow Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Jaky dekl?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.