Prochaine Vloženo 1. Září 2006 Vloženo 1. Září 2006 Všiml jsem si, že světla osvětlující chodník při nastupování svítí jen pokud večer a v noci - patrně dle světelného senzoru, který je ve zpětném zrcátku (mám samozatmavovací), ale dost mě překvapuje, že vnitřní osvětlení při otevřených dveří svítí i ve dne. Nevíte, jestli by s tím šlo něco udělat? Citovat
Diamant Vloženo 6. Září 2006 Vloženo 6. Září 2006 Toto bude asi dosť problém, lebo takéto veci budú dané softwarom. A tak veľmi ti to vadí, že svieti vnútorné osvetlenie? Lebo mňa by napríklad skôr potešilo, keby ten svetelný senzor pri dennom svietení odpojil trebárs osvetlenie evidenčného čísla, predné parkovačky a podobne. Tieto veci svietia podstatne dlhšie, než osvetlenie interiéru. Citovat
nojmis Vloženo 20. Září 2006 Vloženo 20. Září 2006 a jen ze zajimavosti jak funguje interierove osvetleni, pokud necham delsi dobu otevrene dvere zhasne lampicka? po nejake dobe? Citovat
Hany Vloženo 20. Září 2006 Vloženo 20. Září 2006 Vsimnul jsem si, ze ta lampicka ve dverich (dle v rohu) se pri delsi dobe, kdy jsou otevrene dvere zhasne. H. Citovat
Prochaine Vloženo 20. Září 2006 Autor Vloženo 20. Září 2006 Po nějaké době zhasné vše - osvětlení uvnitř, osvětlení nástupního prostoru, osvětlení zavazadlového prostoru, rádio apod. Citovat
Diamant Vloženo 20. Září 2006 Vloženo 20. Září 2006 Presne tak. Tá istá doba je tuším pol hodina. Je to ochrana pred vybitím akumulátora, ak vodič zle zavrie dvere alebo kufor a svetlá by ostali svietiť. Ale ak je akumulátor vybitý, tak to zhasína podstatne skôr. Rovnako aj MaxiDOT svieti po zatvorení či otvorení dverí len veľmi krátko. Rozumný prístup. Citovat
tdurian Vloženo 13. Březen 2013 Vloženo 13. Březen 2013 Zdravim, mam octaviu2 77kw r.v.2005 mam dazdovy senzor(to je asi ten na celnom skle)a svetelny senzor(to je asi ten na zadnej strane spetneho zrkadla)...dazdovy mi funguje ale svetelny nechapem ako funguje...nemam ani prepinac s funkciou AUTO potrebujem taky?...ako ho mam vyskusat ci funguje nevidim rozdiel cez den a v noci...a ci ma niekto navod ako nastavit jeho citlivost cez VAG...za odpovede vopred dakujem Citovat
kubasta Vloženo 14. Březen 2013 Vloženo 14. Březen 2013 Dešťový a světelný senzor jsou oba v jednom na přednímskle. Ke zprovoznění svět .senzoru je potřeba jiný vypínač+dodělat el.zvypínače do BSG a nakodovat. Citovat
Jardasimi Vloženo 27. Únor 2018 Vloženo 27. Únor 2018 Čau klubáci, jsem čerstvým majitelem O2 fl. Mám ve výbavě dešťový senzor ale bohužel bez světelného senzoru. Nemáte někdo zkušenosti s doděláním a po případě kde se dá sehnat elektroinstalace, schéma zapojení. Úplně nejlepší by bylo kdyby byl někdo ochoten natáhnout a nakódovat. Díky za odpověď Citovat
LucasCZE Vloženo 27. Únor 2018 Vloženo 27. Únor 2018 Cau, staci ti vypinac svetel s pozici AUTO a nakodovat to. Drat bys tam myslim uz mel mit. Citovat
Jardasimi Vloženo 19. Květen 2018 Vloženo 19. Květen 2018 Tak jsem tedy zakoupil zmiňovaný ovladač. Nevíš prosím tě, jaká je adresa pro to kódování? Nějak jsme to nemohli najít.... Díky Citovat
petan76 Vloženo 20. Květen 2018 Vloženo 20. Květen 2018 Pohledej toto " assistance driving light ADL active " a zaskrtni. Myslim byte 17 ... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.