Lukyluk Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 zdravím ..potřeboval bych sehnat číslo dílu, jedná se o 4 pinový konektor u facelift zrcátek. V servise mi nebyl borec schopen tento díl najít. tak se chci zeptat, zda by někdo poradil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Proc zakladas novy tema a nehodis dotaz do tematu se zrcatkama? Necham kolegy odpovedet a pak zamykam. Rekl bych ti, ale jsem na mobilu chce to etku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Předpokládám, že samotný konektor koupit nejde, jen celý kabelový svazek. Za origo kabeláž je to vždy pálka (hlavní kabelový svazek na dveře 5000Kč). Vykašlat se na něj, spájet pájkou nebo vrakárna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Lukyluku v Googlu si najdi ETKA on line a tam si najdeš vše co potřebuješ. Konektory jsem viděl prodávat i samostatně cena byla kolem 100 kč, ale adresu si za boha nemužu vzpomenout :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 http://www.vagcat.com Abys mohl prohlížet, musíš se registrovat (bezplatně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Hele koukám do na to. Je to určitě 4pin? V tý Etce jsou na rzcátku jen 2pinové a pak až 12 pin. Na co ten konektor přesně je? A je opravdu umístěn v zrcátku nebo jinde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 jj ani ja som nenasiel 4 pinovy tak som to vzdal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Jj 4pin konektor mame u face zrcatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.