Mystif_30 Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Ahoj, tak si už dva týdny jezdím v Supu, který má Columbuse a SS. Nevím jestli je chyba někde na mém přijímači, ale přijde mi, že to hraje hrozně potichu. Když mám hlasitost na maximum tak to sice hlasité je, ale třeba u Pašíka jsem se nikdy s volume nedostal na maximum protože by mě asi praskla hlava. Nevíte jestli se dá někde trošku poladit zvuk a případně přikrmit ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 To jsem si všiml také, v autě bez SS to hraje hlasitěji než v druhém se SS v obou spojeno s Columbusem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mystif_30 Vloženo 25. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Není tam nějaké nastavení o kterém nevím. Přijde mi to dooost chabé na to že je to jako příplatek. Neříkám, že chci ohluchnout, ale když Dáda spustí svojí Žížalu tak to prostě musím osolit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.