Publikováno Září 1, 200619 r Mám dotaz, chci dát na svý auto 6-ti rychlostní převodovky + spojku z 1,9TDi PD. Půjde tam bez uprav ? Popřípadě co je k tomu potřeba . Díkes
Září 1, 200619 r Nebo je možná úprava stávající převodovky od firmy EuroTuning na 6-ti kvalt, viz odkaz. http://www.skodaoctavia.cz/motornavody/6tikvalt.htm Upraveno Září 1, 200619 r od Peterer
Září 1, 200619 r Autor jjj.na to jsem taky koukal, ale výměna výjde levněji, a jde mi taky o výměnu spojky, ta z PD by měla víc vydržet a to je to co hledám.
Září 13, 200619 r taky tohle řeším ale zatím scháním Etku abych se v tech číslech na vrakovišti neztratil a možná by pak šlo vazkoumat že ba tam šel i 6st z Golfa nebo Bory.
Říjen 11, 200618 r Tak tohle teď taky řeším, mam 1,8i 20V a chtěl bych tam 6-ti kvalt, jenom nemůžu zjistit z kterýho modelu to pude s co nejmenším počtem úprav
Říjen 12, 200618 r taky tohle řeším ale zatím scháním Etku abych se v tech číslech na vrakovišti neztratil a možná by pak šlo vazkoumat že ba tam šel i 6st z Golfa nebo Bory. z golfa tam de urcite ...... mel sem ji v passatu a bez problemu tam sedla a do passata sedne zase naopak z octavky
Říjen 12, 200618 r Mám dotaz, chci dát na svý auto 6-ti rychlostní převodovky + spojku z 1,9TDi PD. Půjde tam bez uprav ? Popřípadě co je k tomu potřeba . Díkes Myslím, že je potřeba použít také setrvák z PD.
Říjen 12, 200618 r Tak ako pisal Cosby : 1. poloosy 2. starter 3. komplet spojku 4. trubka spojky - ine spojkove lozisko 5. silentblok prevodovka - karoseria ( prevodovka je tazsia nez 5 kvalt) 6. ja som menil aj stradný silentblok motor - karoseria ) - doporucuje sa aj radenie - nemenil som to, vystacilo mi povodne. Jazda neporovnatelne pohodova, nizsia spotreba. Ja som to robil zaciatkom roka.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.