Daddo Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Ahojte. Synatorovi sa podarilo dostat isty predmet za listu ventilacie smerujucej na celne sklo a ktory zostal zakliesneny za nou. Da sa tato lista jednoducho vybrat, alebo je potrebne demontovat celu palubnu dosku? Nemam priame foto listy, ktoru myslim, ale na ilustracnom obrazku som naznacil sipkami, kde je lista umiestnena. Dakujem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Bohužel, je to součást palubky. Vyndat jedině s celou palubní deskou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daddo Vloženo 25. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Dakujem za odpoved (aj ked ma nepotesila). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Příteli okřídleného šípu, ten istý predmet, asi bude opředen nějakým tajemstvím, že? Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daddo Vloženo 26. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 (editace) Radomir: Aj by som Ti odpovedal, ale nerozumiem otazke. Editováno: 26. Únor 2014, autor: Daddo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Příteli okřídleného šípu, myslel jsem to tak, že Ti tam mohl synátor hodit třeba nějakou vzácnou zlatou a drahou minci a Ty se nechceš ptát jak se to zlato dá vytáhnout, když není magnetické. Přeci jenom někomu ve tvém okolí by se to mohlo podařit, ale Ty by si o ní přišel. Tak já jsem to myslel. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daddo Vloženo 26. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Radek: aha, tak bohuzial taku hodnotnu zlatu mincu nemam. ;o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.