wilsonek Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 (editace) Dobrej koupil jsem superba II.COMBI 2011.ale nejsou tam aktivovane pasy.ani po zapnuti klicku se nerosviti kontrolka pasu.Prosim o pomoc a navod jak to aktivovat.diky Editováno: 3. Březen 2014, autor: Pawouk Upraven název vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Připojit na diagnostiku a nechat nastavit... klidně v servisu nebo někde u garážníka co se vyzná - pár jich tady je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilsonek Vloženo 3. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Diky to jsme zkouseli.bylo tam na vyber ze 4 variant.a u me jde ta posledni varianta 4.Naky postup by nebyl.?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jets Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 ten výběr ze čtyř variant není aktivace, je potřeba to aktivovat v centrální elektrice v kódování... Upřímně ale - proč to chceš aktivovat? Jen to otravuje, toto bylo první co jsem na autě vypnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Aktivuje se přímo v budíkách....v žádné centrální elektrice. Systém funguje tak, že airbagová jednotka dá informaci do budíků když je obsazené sedadlo a ty pokud tuto funkci mají nakódovanou buď upozorní na pásy nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilsonek Vloženo 3. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Chci to aktivovat.kvuli detem.a kvuli me.abych nezapominal.chtel jsem prave naky navod! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.