sobulka Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Ahojte! jako někteří z vás jsem při konfiguraci podcenil ozvučení... Nedal jsem canton:-( Měl byste někdo technické parametry škodováckých rádií (osobně mám Bolero) a standardně dodávané reprosoustavy (ve výbavě elegance) ? Uvažuju o upgradu a chci si udělat představu, po čem minimálně se dívat, abych nekoupil stejně výkonné repro, abych nezjistil, že mi bude chybět zesilovač, že na bolero nejde připojit jakýkoliv subwoofer, atd... Předpokládám, že když se k boleru dodává canton, ty výstupy rádio má, ale jaké přesně? Kdo mě doporučí, ať to nechám nějaké zkušené firmě, páč je potřeba i utěsnit dveřní prostory atd.... tomu odpovídám, že nechám:-) Jsem amatér, sám si to měnit nebudu. Nerad se ale dostávám do situací, kdy musím slepě důvěřovat prodávajícímu a pokud to jen trochu jde, rád si nastuduju nějaké info, než si nechám poradit. M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 mrkni na briskoda, tam to probírají hodně dlouho i s upgrade... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sobulka Vloženo 5. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 dik za tip, ale: strávil jsem nad briskoda pres dve hodiny a kromě výstupního výkonu jsem nenašel nic konkrétního. Pokud nepočítám fotku štítku výrobce na CD mechanice, která mě až tak nazajímá. Možná jsem hledal špatně nebo jsem měl hledat ještě dýl, ale pokud už toto info na jejich webu někdo našel, proč to nezkopčit sem a ušetřit ostatním čas? Proč nemít možnost dostat se k infu na více místech? Proto se znovu ptám: je zde někdo, kdo by sem mohl dát fotku z nějaké servisní příručky nebo co jávimčeho s technickým popisem rádia bolero a standardní reprosoustavy? A klidně i jiných rádií a cantonu... Toto srovnání přeci zvedne informační hodnotu tohoto webu... ani daleko obsahlejsi briskoda ho nema. M. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Tak ta "CD mechanika" jak píšeš je rádio. V přístrojové desce máš jen a pouze displej s tlačítky. Jinak Soundsystem Canton je připojen přes optický kabel, takže tam žádný jiný než originální zesilovač nepřipojíš. Jediná možnost je aftermarketový zesilovač připojený na reproduktorový výstup rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.