TomDesire Vloženo 23. Březen 2018 Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 Také mám namontovaný multifunkční box, perfektní pomocník proti nepořádku v kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 23. Březen 2018 Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 Koupil bych si ho ihned. Moc se mi líbí. Jenomže vozím v kufru jízdní kola pro děti a řídítka zasahují až k platíčku. Těch pár cm co vezme box by chyběl :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjus Vloženo 21. Červen 2020 Sdílet Vloženo 21. Červen 2020 Koupil jsem auto, ve kterém už tento box byl, ovšem nějaký dement ho tam jenom tak zasunul bez montáže toho pérka nebo čehokoliv dalšího. Je nějaká šance koupit někde pouze ty ostatní součástky (kromě samotného boxu)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.