xronical Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 ahojte chcel by som sa opýtať ako mam dať dole spodnú vonkajšiu lištu z predných vodičových dverí? chytá sa mi tam hrdza a chcel by som to trošku očistiť a ošetriť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 (editace) myslim, že to nepujde sundat, zkus prolézt dílenskou příručku, ale myslim, že když už by to mělo jít sundat, tak to bude na nýtech, takže to asi nepujde, buď příručka a nebo zkusit sundat tapec zda tam nejsou nějaký šrouby, nejsem u auta, takže si to teď nedovedu vybavit Editováno: 11. Březen 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akire1 Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 (editace) Už si to přesně nepamatuji, ale když se pořádně podíváš ze spodu, přijdeš na to. Myslím, že jsou tam matky, každopádně ta lišta jde oddělat relativně v pohodě. Určitě to tam není na nýtech! Tapec vůbec dolu nemusí, otevři dveře, zalehni k nim a bude to jasné! Editováno: 11. Březen 2014, autor: Akire1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 (editace) tak jestly tam jsou matky, tak je to pohoda, a bude to jak řiká akire,jelikož jak řikám nejsem u auta a fakt si nepamatuju co tam je, jediné co by mě udivilo, že kdyby tam byli matky, tak se snad neptá a odmontuje je ne? ale možné je vše edit: nejsem u auta, ale mám foto v pc mě došlo, a něco jako šroub či matka tam vážně je, takže by to jít mělo, viz foto Editováno: 11. Březen 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xronical Vloženo 11. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 No mal som tam dva-tri sroby ale ked som ich dal dolu lista tam drzala ako pribita...skusal som aj ci nie je nasunuta nejako ale ani tak ani tak...nakonec som to trosku ocistil a zatrel opatrne ale skusim ju este dako odmontovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Je to jeste prilepene lepidlem či tmelem na akvária jedine platkový nuž a proriznout to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Když něco nejde silou, jde to ještě větší silou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Nic neni prilepeny. Drzi to tech par sroubu zevnitr myslim jsou to torxy. Po odsroubovani drzi jeste na nacvakavackach. Posunout na stranu a odcvaknout. Pokud jsou listy lepeny byl nekde nejakej error. Z vyroby je to bez tmelu a podobnych nesmyslu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Rozebiral sem to na Supu u ktereho majitel vi ze od vyroby to bylo original pač byl prvni majitel od novoty a prilepene to mel No tak asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 (editace) A ja uz odmontovaval listy asi z 10 ti supu a zadny to nalepeny nemel. Takze asi tak trosicku mam co docineni s ND na superba a uz mi jich nemalo rukama proslo vubec neni duvod mit tam nasrane nejake lepidlo pokud jsou nacvakavacky OK. Tapece mas taky prilepeny? uplne stejnej princip Editováno: 12. Březen 2014, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xronical Vloženo 12. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 no skusal som to nejako odtiahnuť ale nešlo mi to a nechcel som ju zlomiť/ohnúť ale dakujem za rady ešte sa s tým pohrám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Opatrne na to, protoze ty nacvakavacky jsou nasunuty v tom plastu co chces oddelat. Pak je vlastne celej ten plast nacvaknutej ve dverich. Pokud vic zapacis muze se stat ze nejaky cvocky urves a uz nebude lista prilehat je to videt na vic supech. Proto se to mozna pak lepi, protoze bys musel jinak koupit dil novej, uz ho jinak nechytnes. Zkus mozna kouknout do DP ted ji nemam u sebe. At se dari cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Majkle tady se bavíme o listach s ABS plastu ne o tapecích Uvidime az to rozebere co napise co tam bylo Na svem sem to jeste nerozebiral nebylo treba... jinak 10 Supů ? To mas doma vrakoviste? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 (editace) No, rekneme ze sem-tam si dopomuzu nejakyma dilama prave ze superbu:) par kluku z fora ti to potvrdi, konec koncu i ty solidy co jsi bral ja uz jsem to rozebiral i na svym protoze jsem nechal lestit karoserii a lestic zajel kotoucem do toho plastu a ten prohral a rozdrbal na nem barvu :/ Editováno: 12. Březen 2014, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajo323 Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 treba dat dole tri skrutky z vnutra dverí a potom sú tam také biele plastové spojky ktoré sú nacvaknuté v tej plastovej lište ktoré je veľmi krehká vo vnútri.vyzerá to ako na fotke sú tam vidieť dve biele plastové spojky samozrejme odtrhnuté z pôvodného miesta v lište.musel som to krízovo riešiť.ale je to opravené a nieje to vôbec vidieť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.