Přejít na obsah

odmontovanie spodnej lišty u dverí

xronical

Doporučené příspěvky

myslim, že to nepujde sundat, zkus prolézt dílenskou příručku, ale myslim, že když už by to mělo jít sundat, tak to bude na nýtech, takže to asi nepujde, buď příručka a nebo zkusit sundat tapec zda tam nejsou nějaký šrouby, nejsem u auta, takže si to teď nedovedu vybavit

Editováno: , autor: Doktorone
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už si to přesně nepamatuji, ale když se pořádně podíváš ze spodu, přijdeš na to. Myslím, že jsou tam matky, každopádně ta lišta jde oddělat relativně v pohodě. Určitě to tam není na nýtech! Tapec vůbec dolu nemusí, otevři dveře, zalehni k nim a bude to jasné!

Editováno: , autor: Akire1
Odkaz ke komentáři

tak jestly tam jsou matky, tak je to pohoda, a bude to jak řiká akire,jelikož jak řikám nejsem u auta a fakt si nepamatuju co tam je, jediné co by mě udivilo, že kdyby tam byli matky, tak se snad neptá a odmontuje je ne? ale možné je vše

edit: nejsem u auta, ale mám foto v pc mě došlo, a něco jako šroub či matka tam vážně je, takže by to jít mělo, viz foto

post-57984-0-80859400-1394543988_thumb.j

Editováno: , autor: Doktorone
Odkaz ke komentáři

A ja uz odmontovaval listy asi z 10 ti supu a zadny to nalepeny nemel. Takze asi tak ;) trosicku mam co docineni s ND na superba a uz mi jich nemalo rukama proslo :D vubec neni duvod mit tam nasrane nejake lepidlo pokud jsou nacvakavacky OK. Tapece mas taky prilepeny? :D uplne stejnej princip

Editováno: , autor: brc.majkl
Odkaz ke komentáři

Opatrne na to, protoze ty nacvakavacky jsou nasunuty v tom plastu co chces oddelat. Pak je vlastne celej ten plast nacvaknutej ve dverich. Pokud vic zapacis muze se stat ze nejaky cvocky urves a uz nebude lista prilehat je to videt na vic supech. Proto se to mozna pak lepi, protoze bys musel jinak koupit dil novej, uz ho jinak nechytnes. Zkus mozna kouknout do DP ted ji nemam u sebe. At se dari cus

Odkaz ke komentáři

No, rekneme ze sem-tam si dopomuzu nejakyma dilama prave ze superbu:) par kluku z fora ti to potvrdi, konec koncu i ty solidy co jsi bral ;) ja uz jsem to rozebiral i na svym protoze jsem nechal lestit karoserii a lestic zajel kotoucem do toho plastu a ten prohral a rozdrbal na nem barvu :/

Editováno: , autor: brc.majkl
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

treba dat dole tri skrutky z vnutra dverí  a potom sú tam také biele plastové spojky ktoré  sú nacvaknuté v tej plastovej lište ktoré je veľmi krehká vo vnútri.vyzerá to ako na fotke sú tam vidieť dve biele plastové spojky samozrejme odtrhnuté z pôvodného miesta v lište.musel som to krízovo riešiť.ale je to opravené a nieje to vôbec vidieť.

post-80354-0-99503500-1395751666_thumb.j

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...