martkawa Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Sup II 2.0TDI 103 BMP 2009 Auto jsem nechal měsíc stát,protože jsem odletěl do tepla na dovolenou a po návratu sednu do auta a při brždění vibruje celá kára.Tak jsem si myslel,že jsou orezlý kotouče,ale už jezdim skoro měsíc a zlepšilo se to jenom trochu.U oct II se mi zvlnily kotouče dvakrát a byl to docela častej problém,ale u Supa jsem o tom neslyšel.Auto má najeto 107tis,takže nový kotouče by to chtít mohlo,ale divný je,že to předtim odstavením vůbec nedělalo.Nemůže bejt seklá destička,nebo tak něco ? Dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Tak presne tento problém mam na fabii. Dnes som prezuval na letné a vsimol som si prasknute dosticky a zvlnene kotúče, takže asi všetko pôjde na vymenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Pomohlo by přebrousit ty kotouče smirkem, byly rezavé a to nepomůže měsíc jezdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martkawa Vloženo 15. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Právě mi nepřijdou nějak tenký a desky jsou tak v půlce životnosti.Škoda to vyhodit.Při normálnim popojíždění je to ok,ale při vyšších rychlostech je to při brždění hlučný a trochu vibruje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.