Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Sup II 2.0TDI 103 BMP 2009

Auto jsem nechal měsíc stát,protože jsem odletěl do tepla na dovolenou a po návratu sednu do auta a při brždění vibruje celá kára.Tak jsem si myslel,že jsou orezlý kotouče,ale už jezdim skoro měsíc a zlepšilo se to jenom trochu.U oct II se mi zvlnily kotouče dvakrát a byl to docela častej problém,ale u Supa jsem o tom neslyšel.Auto má najeto 107tis,takže nový kotouče by to chtít mohlo,ale divný je,že to předtim odstavením vůbec nedělalo.Nemůže bejt seklá destička,nebo tak něco ? 

Dík za radu 

Tak presne tento problém mam na fabii. Dnes som prezuval na letné a vsimol som si prasknute dosticky a zvlnene kotúče, takže asi všetko pôjde na vymenu.

Pomohlo by přebrousit ty kotouče smirkem, byly rezavé a to nepomůže měsíc jezdit. 

• Autor

Právě mi nepřijdou nějak tenký a desky jsou tak v půlce životnosti.Škoda to vyhodit.Při normálnim popojíždění je to ok,ale při vyšších rychlostech je to při brždění hlučný a trochu vibruje.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.