alessvitak Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 zdravím zatéká mi do interieru zkrze pyloví filtr kam voda zkapává z té "okapničky " co je pod torpédem po tom co se naplní ta nádobka u ventylátoru voda přetéká do interieru místo kde voda zkapává je na foto. řešil už to někdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 propíchni ucpanej odtokovej kanálek a máš po problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alessvitak Vloženo 16. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 myslíte v rohu u tlumiče kterej jde do púodběhu ten jsem čistil dříve a beze změny dále jsem podlepil držák toho pyl. filtru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jantarvočuch Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 a tu okapničku tam máš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bembas Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Teď jsem řešil to samé,odtoky jsem měl v pořádku.Je poškozené těsnění pod boxem,chce to oddělat box (drží ho 2 plastové matky a to těsnění pod ním,chce to trošku zabrat),a dát ho na silikon nebo jiný tmel,doporučuji tam dát větší vrstvu ať to nemusíš dělat 2x jak já,a dávej pozor ať nestrhneš závit na matkách jak já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RogerRog Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Já to vyřešil novýma torpedama, koupil jsem origo obě cca 800 kč v cc-audily.cz. Odtok do blatníku i tesnení pod ramečkem jsem měl o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.