Přejít na obsah

Auto s předělaným řízením z pravého na levý

zooh

Doporučené příspěvky

Dobrý den, můžete mi prosím někdo poradit? Chci si koupit auto a narazila jsem na prodej auta, které je dovezeno z anglie a je v AUTORIZOVANÉM SERVISU ŠKODA předěláno z pravého řízení na levé. Může v tom být v budoucnu nějaký problém? Se servisem, náhradními díly, pojistkou, poruchovostí nebo čímkoli? Vůbec se v tom nevyznám a nevím jestli to mám vůbec řešit nebo jestli je to uplně jedno? Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To vám neřeknu, prodávají to nějací lidi, nevím jestli si to nechali dovézt oni nebo někdo kdo jim to prodal nebo zanechal... Má to poměrně málo najeto, je to r.v. 2007 a nechtějí za to zase tak moc. Proto mě to zaujalo, ale z toho předělání stran jsem dost nervózní. Jinak můžu ukázat fotku interiéru, protože tam vůbec žádné předělání není poznat. 9043897-prodam-skoda-octavia-1-9-tdi-200

Editováno: , autor: Wojnar
Necituj poslední příspěvek.
Odkaz ke komentáři

mne by jen zajimalo komu by se to vyplatilo predelat..musela by tam byt nova palubka,nove rizeni, nova naprava a spoustu dalsich veci....

Tydle překopávky se dělají.

Angličáky jsou levné a dílů z "našich" bouraček je plno. Bouračku nejvíc odsere kastle a hlavně ta se právě použije z angličáka.

Odkaz ke komentáři

Popřemýšlej, proč se to překopává? Protože klasika byla zbořená.

Kterého auta to bude mít VIN, pravo- nebo levo-stranného řízení? Řízení vpravo zůstane furt vpravo, takže VIN toho zbořeného, na které se použijí díly z angličáka.

Takže buď nezjistíš nic nebo, že to zbořené bylo a následně překopané, což prodejce přiznává od začátku.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...