Přejít na obsah

Prodat nebo nechat O1

Boban2

Doporučené příspěvky

hlavne si troufnu rict, ze OI s poctivyma 70-100tis km nesezenes

co se tyce PD a vyssi spotreby...pokud je pro nekoho zasadni spotreba lisici se o 0,5 max 1 litr na 100km, tak pak je snad lepsi jezdit autobusem.

u svyho motoru jsem jednou dosahnul spotreby 4,6l/100km, ale na to proste nemam nervy. chtel bych se nekdy ucastnit jizdy za spotrebu pod 4litry

no tak jen co jsem viděl, že poslední přízpěvek je od tebe, tak mi bylo jasný, co tu bude napsáno a nemýlil jsem se.

Vetsinou je to lepsi nekomentovat lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co se tyce PD a vyssi spotreby...pokud je pro nekoho zasadni spotreba lisici se o 0,5 max 1 litr na 100km, tak pak je snad lepsi jezdit autobusem.

u svyho motoru jsem jednou dosahnul spotreby 4,6l/100km, ale na to proste nemam nervy. chtel bych se nekdy ucastnit jizdy za spotrebu pod 4litry

Tý wole, tak té jízdy bych se já určitě účastnit nechtěl. Na to nemám. Chudák turbo, chudák motor, chudák já :smich:

Jinak to, že někdo pokukuje po novějším, lepším a podobně, to je jasný, tak že mne také láká představa SuperB 2,5TDi Tiptronic ( http://www.skoda-auto.com/cze/services/new...il.htm?id=97306 )

No mám co dělat :palec2:

když už si koupím nějaké auto, tak rozhodně ne abych řešil rozdíl ve 2 nebo 3 litrech spotřeby.

Editováno: , autor: Palo
Odkaz ke komentáři

no tak jen co jsem viděl, že poslední přízpěvek je od tebe, tak mi bylo jasný, co tu bude napsáno a nemýlil jsem se.

uz je docela pozde, mohli byste mi prosim vy dva vysvetlit na kterou cast z my reakce narazite? na tu, ze OI s tema kilometrama je snad i nesmysl hledat nebo na tu, ze cestovani s oktavkou pod 4 litry je taky supr pohadka? opravdu bych si chtel takovou jizdu zkusit, protoze si to nedovedu predstavit, to nemuzete predjizdet, motor stale podtocenej. sam jsem mel 66kW v GIII, jo, kdybyste rekli, ze 4.5l/100km, nic nereknu, tam to slo, jenze to je uplne jina vahova kategorie.

zas nedelejt z ropaku zazraky

a nebo vam snad vadi to, ze clovek co resi rozdil litr ve spotrebe by mel jezdit radsi busem? za tim si stojim.

a prosim o konstruktivni pripominky, ne ty vase radoby vtipny trapnosti.

Odkaz ke komentáři

Jo taky by me to docela zajimalo protoze na tom moc k smichu nevidim, jako otroka svymu autu delat nehodlam abych 3/4 casu z cesty cumel na PP jestli nahodou nejedu o dve decky vic

Odkaz ke komentáři

Jsem rád, že tu jsou i lidi, kteří nejezdí dlouhodobý průměr pod 4l. Už jsem z toho skoro měl depku :D. Mám OI, 66kW chip na 85kW a průměr (80% Praha) 5,7l. Ano jde s tím jet za 3,8l (prázdná okreska) - fakt super svezení :( (musel jsem si dokázat, že to jde!), ale jako dlouhodobý průměr? Jinak k dotazu, mám najeto 170.000 a rozhodně nehodlám měnit. Jednak nejsou finance, auto znám a myslím, že další 100.000 to v pohodě nakroutí....

Odkaz ke komentáři

koukam, ze od TomasB a krysarre se asi niceho jinyho nez ubohych poznamek nedockam...

jinak dneska, cesta cca 350km, prumer 6.5 svizny jizdy...

protože to nemá cenu komentovat

rano 71km 3,8/100

odpoledne 78km 4,2/100

Editováno: , autor: TomasB
Odkaz ke komentáři

Jsem rád, že tu jsou i lidi, kteří nejezdí dlouhodobý průměr pod 4l. Už jsem z toho skoro měl depku :D. Mám OI, 66kW chip na 85kW a průměr (80% Praha) 5,7l. Ano jde s tím jet za 3,8l (prázdná okreska) - fakt super svezení :( (musel jsem si dokázat, že to jde!), ale jako dlouhodobý průměr? Jinak k dotazu, mám najeto 170.000 a rozhodně nehodlám měnit. Jednak nejsou finance, auto znám a myslím, že další 100.000 to v pohodě nakroutí....

Já mám dlouhodobou na 70.000km a nějaké drobné 5,9L. Tak že asi tak. :palec2:

Odkaz ke komentáři

Tý wole, tak té jízdy bych se já určitě účastnit nechtěl. Na to nemám. Chudák turbo, chudák motor, chudák já :smich:

nevim jestli to je ironie nebo to myslis tak jako ja

Prostě jednoduše, když u motoru nepíská turbo, tak stojím. Jí bych se zbláznil, kdybych měl jezdit s průměrnou spotřebou pod 5L. Neumím to, protože mne to otom strašně sere. Nemusím závodit, ale taky nepotřebuju za volantem bydlet

Odkaz ke komentáři

koukam, ze od TomasB a krysarre se asi niceho jinyho nez ubohych poznamek nedockam...

Neber muj nick do huby nadarmo lol Je jezdim svizne za 8, kdyz v klidu tak za 6,6, spokojenej? :prc:

tak tebe clovece vubec nepobiram? ty ses do me zacal srat prvni, tak jsem chtel slusne vysvetlit, co ti vadi na mym prispevku a toho jsem se stale nedockal, takze cekam...

Odkaz ke komentáři

protože to nemá cenu komentovat

rano 71km 3,8/100

odpoledne 78km 4,2/100

to je furt dokola, co ti konretne vadi? podle reakci druhych je spotreba pod 4l/100km naprosto ojedinela a ses asi jedinej, kdo ji zvlada a ma na to nervy. vetsina jezdi za 5 a vic. mimoto jsem 5 let jezdil v GIII 66kW a pod 4.5 sem se nikdy nedostal...

tzn vubec nechapu o co ti jde, protoze 90% lidi toho nedosahne. ale kokot jsem zajiste ja :palec2:

Editováno: , autor: Luke288
Odkaz ke komentáři

Domnívám se, že toto fórum by mělo v první řadě sloužit k výměně zkušeností, různých "fíglů", abychom si jednodušší věci mohli udělat svépomocí a "nekrmili" tak předražené servisy. To, že se tady vzájemně napadají různé silné "individuality" svědčí o naší typicky české povaze. Nechte prosím ty, kteří rádi jezdí se spotřebou kolem 4 "žít" a kochat se (včetně mně) a naopak kdo chce ať jezdí třeba za 6. Kdo má číst a probírat se těmi vzájemnými výpady... Našel jsem zde mnoho poučného (i když jsem naváček), ale nevnucujme prosím svůj názor jiným a hlavně je nezesměšňujme... Děkuji

Odkaz ke komentáři

Domnívám se, že toto fórum by mělo v první řadě sloužit k výměně zkušeností, různých "fíglů", abychom si jednodušší věci mohli udělat svépomocí a "nekrmili" tak předražené servisy. To, že se tady vzájemně napadají různé silné "individuality" svědčí o naší typicky české povaze. Nechte prosím ty, kteří rádi jezdí se spotřebou kolem 4 "žít" a kochat se (včetně mně) a naopak kdo chce ať jezdí třeba za 6. Kdo má číst a probírat se těmi vzájemnými výpady... Našel jsem zde mnoho poučného (i když jsem naváček), ale nevnucujme prosím svůj názor jiným a hlavně je nezesměšňujme... Děkuji

Tak takhle nějak jsem to myslel. Už mně omrzelo neustálé dohadování kolem spotřeby. A odpověď jakou luke288 napsal jsem tušil ještě před otevřením tématu, když jsem viděl, že jako poslední přispěl. A tušil jsem i formu, jakou to podá. A nemýlil jsem se. Prostě frajer nr.1. A následné urážky, když jsem se prostě nehodlal k tomuto dále vyjadřovat. Je mi srdečně jedno, kdo za kolik jezdí. Jezdím normálně, většinou předepsanou rychlost nedodržuju a mnohdy ji dost překračuju, zejména mimo obec. Rozhodně nejezdím jak s hnojem, a jak je vidět, jde to i s velmi nízkou spotřebou. Hustota dopravy je taková jaká je a nemusím fakt jezdit brzda-plyn, hvízdat při každém rozjezdu a likvidovat spojky po 20tkm. Dál už se rozepisovat nebudu, seru na to.

Odkaz ke komentáři

Hovno, dostaneš na hubu a bude klid :p:smich:lol

Odkaz ke komentáři

Domnívám se, že toto fórum by mělo v první řadě sloužit k výměně zkušeností, různých "fíglů", abychom si jednodušší věci mohli udělat svépomocí a "nekrmili" tak předražené servisy. To, že se tady vzájemně napadají různé silné "individuality" svědčí o naší typicky české povaze. Nechte prosím ty, kteří rádi jezdí se spotřebou kolem 4 "žít" a kochat se (včetně mně) a naopak kdo chce ať jezdí třeba za 6. Kdo má číst a probírat se těmi vzájemnými výpady... Našel jsem zde mnoho poučného (i když jsem naváček), ale nevnucujme prosím svůj názor jiným a hlavně je nezesměšňujme...  Děkuji

Máš pravdu, klid bude, až podobní Tobě se slovníčkem, který Tě dostatečně prezentuje, z tohoto fora zmizí... No comment. Ještě jednou díky za rady...

Odkaz ke komentáři

Tak takhle nějak jsem to myslel. Už mně omrzelo neustálé dohadování kolem spotřeby. A odpověď jakou luke288 napsal jsem tušil ještě před otevřením tématu, když jsem viděl, že jako poslední přispěl. A tušil jsem i formu, jakou to podá. A nemýlil jsem se. Prostě frajer nr.1. A následné urážky, když jsem se prostě nehodlal k tomuto dále vyjadřovat. Je mi srdečně jedno, kdo za kolik jezdí. Jezdím normálně, většinou předepsanou rychlost nedodržuju a mnohdy ji dost překračuju, zejména mimo obec. Rozhodně nejezdím jak s hnojem, a jak je vidět, jde to i s velmi nízkou spotřebou. Hustota dopravy je taková jaká je a nemusím fakt jezdit brzda-plyn, hvízdat při každém rozjezdu a likvidovat spojky po 20tkm. Dál už se rozepisovat nebudu, seru na to.

?asi ses dost cíťa a hlavně čteš zbytecne moc mezi radky. cituj mi tu jednu jedinou urazku? zadnej svuj prispevek jsem neupravoval, takze kdyz uz tady do me takovymhle kopeš, chci konkretnosti. co jsem napsal jsem napsal a stojim si za tim. co se ti na forme myho podani nezda nechapu.

v zivote jsi me nevidel, nikdy jsme spolu nemluvili, vubec me neznas a na veci jako ze jsem frajer nr.1. jsem dost haklivej.

za kolik kdo jezdi je mi taky ukradeny, ale je treba bejt trosku v realu. tvrdis, ze predepsanou rychlost nedodrzujes, mnohdy ji o dost prekracujes, nejezdis jak s hnojem a jezdis pod 4. jen tak pro upresneni, ziju v tom, ze jezdis v 1.9 ropa. to co tady tvrdis je pro vetsinu lidi nerealny.

tvrdit, ze nekdo nekoho urazi je hrozne snadny

a jestli zijes v tom, ze spotreba okolo 6-8 litru je vykoupena brzdou-plynem, hrabanim a likvidovanim spojky...mno, co na to rict...

Odkaz ke komentáři

Domnívám se, že toto fórum by mělo v první řadě sloužit k výměně zkušeností, různých "fíglů", abychom si jednodušší věci mohli udělat svépomocí a "nekrmili" tak předražené servisy. To, že se tady vzájemně napadají různé silné "individuality" svědčí o naší typicky české povaze. Nechte prosím ty, kteří rádi jezdí se spotřebou kolem 4 "žít" a kochat se (včetně mně) a naopak kdo chce ať jezdí třeba za 6. Kdo má číst a probírat se těmi vzájemnými výpady... Našel jsem zde mnoho poučného (i když jsem naváček), ale nevnucujme prosím svůj názor jiným a hlavně je nezesměšňujme...  Děkuji

Máš pravdu, klid bude, až podobní Tobě se slovníčkem, který Tě dostatečně prezentuje, z tohoto fora zmizí... No comment. Ještě jednou díky za rady...

Klíd, Palo si dělá prdel. Až tady budeš delší dobu, tak to budeš chápat. Buď rád, že tě třeba nechce přijet ojet :smich: Nebo tak něco :D On sice možná zareaguje, že si prdel nedělá, a že si pro tebe přijede, aby tě mohl svými 1??kg zasednout, rozválcovat a dát do psího útulku na skrmení, ale ve skutečnosti se jen dobře baví lol

Odkaz ke komentáři

říká nekdo, kdo ma 9 prispevku na konte.

ptal ses, jestli je PD vice problematicke....ne, proc by melo

ptal ses, jestli je PD vice hlucne...ano, to samozrejme, ale nic neunosnyho

jestli PD vic zere? mozna, ten rozdil neni zas tak drasticky

hlavne je PD novy motor a vzhledem k tomu, ze nejsem zpatecnik a mam s nim skoro dvoulete zkusenosti, mohu ho vrele doporucit

Odkaz ke komentáři

ty musíš jezdit hrozně pomalu xD (kloboučník)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...