MBDusan Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 (editace) Rozhodl jsem se založit toto téma, abyste se pochlubili, co nejlepšího jste si zařídili a které auto ve vás zanechalo největší vzrušení Mně se loni povedlo svezeni v F 430. Nejvyšší dosažená rychlost 265 km/h, pak jsem už musel brzdit Editováno: 17. Březen 2014, autor: MBDusan 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 no ja som až takúto šupu nešoféroval ale najlepší bol asi mercedes E classe firemná kára ale radsej som sa motal s audi A6 tá nemala ten nudný automat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milichky Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Tak já zatím řídil jen Nissan GTR a Porsche 911 turbo. Mnohem víc se mi líbala jízda v Nissanu, ta síla kterou tyhle auta mají je prostě úžasná.. Dále jsem měl možnost jet na autosalónu ve Frankfurtu v novém medu S class. A musím říct že je to něco úžasného.. Všechny ty detaily a tak.. Prostě super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 (editace) Vše v běžném provozu. Porsche 911 Carrera S, Porsche Cayenne, Porsche Panamera 4S. Bmw X5, Mercedes ML, Mercedes EClass. Co jsem neřídil ale jel jsem v tom: Maserati Gran Cabrio. Nejvyšší rychlosti v běžném provozu 285 v Porsche Carrera jako spolujezdec a 230 v Panameře jako řidič Všechno automaty. Nejlepší rozhodně 911 Carrera S - najel jsem s ní asi 300km a fakt super. Nicméně racionálně bych volil X5, která mi kromě malého kufru a vysoké spotřeby naprosto vyhovovala:) Mercedes E taky příjemné vozítko na ježdění do práce a se super spotřebou a plno vychytávkama, takže bych váhal Editováno: 18. Březen 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 17. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 Dnes jsem se byl projet Lamborghini Gallardem - super zážitek. K dispozici je také nové Ferrari 458 - ještě bez značky 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 ale stejně 911 Carrera je 911 Carerra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Ferrari FF je take Ferrari FF Za mne osobne to "nej" co sem mohl ridit na dele jak 20minut (obvykle tak den) MB GLK 220 (do mesta super a na vylety do cesta jeste lepsi) Porsche Cayenne Hybrid (do mesta fajn, ale jinak je to spis slatanina z jinejch aut) Porsche Panamera Turbo S (bozi zatah a uzasnej prostredek pro denni jezdeni) Ferrari FF (aktualne nejsilnejsi auto ktere sem mel moznost ridit a je neuveritelny.. tech 650 koni se snad ani neda vyuzit a lepsi zvuk sem zatim neslysel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Ferrari F430 F1 Audi A8 4.0 TDI 202 KW Audi A6 Avant 3.0 TDI 165 KW quatro Tiptronic S-Line Peugeot RCZ Peugeot 508 SW GT Mercedes E 320 AT5-W211 Citroen DS4 1.6 THP 147 KW Citroen DS5 Hybrid 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-tony Vloženo 29. leden 2018 Sdílet Vloženo 29. leden 2018 Nejlepší auto co jsem kdy řídil je samozřejmě rapid. Do lepšího bych nešel. Si nebudu kazit dojem :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 29. leden 2018 Sdílet Vloženo 29. leden 2018 BMW 740d xDrive-2016 BMW 530d xDrive-2017 RR Velar 3.0D 300 R-Dynamic HSE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.