Publikováno Březen 17, 201411 r Rozhodl jsem se založit toto téma, abyste se pochlubili, co nejlepšího jste si zařídili a které auto ve vás zanechalo největší vzrušení Mně se loni povedlo svezeni v F 430. Nejvyšší dosažená rychlost 265 km/h, pak jsem už musel brzdit Upraveno Březen 17, 201411 r od MBDusan
Březen 17, 201411 r no ja som až takúto šupu nešoféroval ale najlepší bol asi mercedes E classe firemná kára ale radsej som sa motal s audi A6 tá nemala ten nudný automat
Březen 18, 201411 r Tak já zatím řídil jen Nissan GTR a Porsche 911 turbo. Mnohem víc se mi líbala jízda v Nissanu, ta síla kterou tyhle auta mají je prostě úžasná.. Dále jsem měl možnost jet na autosalónu ve Frankfurtu v novém medu S class. A musím říct že je to něco úžasného.. Všechny ty detaily a tak.. Prostě super.
Březen 18, 201411 r Vše v běžném provozu. Porsche 911 Carrera S, Porsche Cayenne, Porsche Panamera 4S. Bmw X5, Mercedes ML, Mercedes EClass. Co jsem neřídil ale jel jsem v tom: Maserati Gran Cabrio. Nejvyšší rychlosti v běžném provozu 285 v Porsche Carrera jako spolujezdec a 230 v Panameře jako řidič Všechno automaty. Nejlepší rozhodně 911 Carrera S - najel jsem s ní asi 300km a fakt super. Nicméně racionálně bych volil X5, která mi kromě malého kufru a vysoké spotřeby naprosto vyhovovala:) Mercedes E taky příjemné vozítko na ježdění do práce a se super spotřebou a plno vychytávkama, takže bych váhal Upraveno Březen 18, 201411 r od rogerer
Květen 17, 201411 r Autor Dnes jsem se byl projet Lamborghini Gallardem - super zážitek. K dispozici je také nové Ferrari 458 - ještě bez značky
Květen 19, 201411 r Ferrari FF je take Ferrari FF Za mne osobne to "nej" co sem mohl ridit na dele jak 20minut (obvykle tak den) MB GLK 220 (do mesta super a na vylety do cesta jeste lepsi) Porsche Cayenne Hybrid (do mesta fajn, ale jinak je to spis slatanina z jinejch aut) Porsche Panamera Turbo S (bozi zatah a uzasnej prostredek pro denni jezdeni) Ferrari FF (aktualne nejsilnejsi auto ktere sem mel moznost ridit a je neuveritelny.. tech 650 koni se snad ani neda vyuzit a lepsi zvuk sem zatim neslysel)
Květen 23, 201411 r Ferrari F430 F1 Audi A8 4.0 TDI 202 KW Audi A6 Avant 3.0 TDI 165 KW quatro Tiptronic S-Line Peugeot RCZ Peugeot 508 SW GT Mercedes E 320 AT5-W211 Citroen DS4 1.6 THP 147 KW Citroen DS5 Hybrid 4
Leden 29, 20187 r Nejlepší auto co jsem kdy řídil je samozřejmě rapid. Do lepšího bych nešel. Si nebudu kazit dojem :-D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.